معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشوراعلام کرد؛

افزایش حداکثری تعداد زنان خودسرپرست بر اثر آسیب طلاق در جامعه

5 ارديبهشت 1395 ساعت 14:47

انوشیروان محسنی‌بندپی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی خانوار در کشور، گفت:آمارهای اعتیاد به تفکیک جنس، سن و ناحیه جغرافیایی بزودی اعلام می‌شود.


انوشیروان محسنی‌بندپی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی خانوار در کشور، گفت:آمارهای اعتیاد به تفکیک جنس، سن و ناحیه جغرافیایی بزودی اعلام می‌شود.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، "انوشیروان محسنی‌بندپی" معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست کمیته فنی حمایت‌های اجتماعی ایدز که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت رفاه اجتماعی این وزارتخانه و نمایندگانی از دستگاه‌ها و سمن‌ها در محل این وزارتخانه برگزار شده بود، گفت: بیماری ایدز یکی از چالش‌های مهم هزاره سوم محسوب می‌شود؛ ایدز یا سندرم نقص ایمنی اکتسابی، نوعی بیماری است که در دستگاه ایمنی و توسط ویروس نقص ایمنی ایجاد می‌شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به افزایش ۴۰ تا ۵۰ درصدی تعداد زنان خودسرپرست بر اثر آسیب طلاق در جامعه، گفت: در سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۱ تعداد زنان خودسرپرست به دلیل افزایش طلاق از ۱.۶ میلیون نفر به ۲.۷ میلیون نفر رسیده است.

وی با اشاره به افزایش روند بیماری ایدز در کشور، آسیب‌های اجتماعی نظیر اعتیاد و روابط جنسی پرخطر را زمینه‌ساز این بیماری عنوان کرد و تصریح کرد: بیکاری یکی دیگر از عوامل افزایش ابتلا به بیماری ایدز است.

محسنی‌بندپی با اشاره به ضرورت ایجاد بانک اطلاعاتی خانوار در کشور، تصریح کرد: برای هر تصمیم‌گیری نیاز به بانک‌های اطلاعاتی متقن داریم؛ هم‌اکنون برای حذف سه دهک از گرفتن یارانه که ۲۴ میلیون نفر می‌شوند نیاز به بانک اطلاعاتی داریم تا این مهم به شکل دقیقی انجام شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، یادآور شد: آمارهای اعتیاد به تفکیک جنس، سن و ناحیه جغرافیایی بزودی اعلام می‌شود.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی، باید کار علمی و تخصصی در خصوص ایدز انجام شود؛ چراکه نمی‌توانیم موضوع بیماری ایدز را نفی کنیم اما چون این بیماری از نظم خاصی تبعیت می‌کند می‌توانیم این آسیب را کنترل و مدیریت کنیم. همچنین برای مهار آسیب‌های اجتماعی نیاز به برقراری رفاه اجتماعی نظیر بیمه، تامین مسکن، اشتغال و تغذیه مناسب داریم که مجموعه موارد یاد شده می‌تواند نقش مهمی در مهار داشته باشد.

محسنی‌بندپی، در پایان تاکید کرد: علم به همراه تخصص و هم‌اندیشی گروه‌های مختلف اجتماعی از جمله راهکارهایی است که می‌تواند ما را به مسیری رهنمون کند که بتوان در تعامل با یکدیگر نگرانی فزاینده در خصوص بیماری ایدز را به حداقل برساند.


کد مطلب: 5231

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcc.1qpa2bqisla82.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir