ورود دادستان به پرونده گرانفروشی بلیط هواپیما در اربعین
14 آبان 1394 ساعت 14:59
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با ارسال نامهای به دادستان کل کشور، برخورد جدی با سایتهای غیرمجاز فروش بلیت هواپیما در ایام اربعین را خواستار شد.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با ارسال نامهای به دادستان کل کشور، برخورد جدی با سایتهای غیرمجاز فروش بلیت هواپیما در ایام اربعین را خواستار شد.
به گزارش تحریرنو، متن نامهی محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل نود مجلس بهشرح زیر است:
حجتالاسلاموالمسلمین جناب آقای رئیسی دادستان محترم کل کشور پیرو جلسه منعقده مورخ ۹۴/۰۷/۰۶ موضوع نامهی شمارهی ۷۳۳۴ مورخ ۹۴/۰۶/۲۹ در خصوص ساماندهی و برخورد با سایتهای غیرمجاز فروش بلیت هواپیما، با توجه به نزدیکشدن ایام اربعین حسینی و تصمیمسازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر فروش بلیتهای ایام مذکور با نرخهای مصوب توسط شرکتهای هواپیمایی و با نمایندگان فروش آنها که دارای مجوز از سازمان مذکور هستند، متاسفانه ملاحظه میگردد که سایتهای اینترنتی که هیچگونه مجوزی در این خصوص ندارند اقدام به تبلیغات عرضه و فروش بلیت با قیمتهای گزاف به متقاضیان سفرهای هوایی عتبات مینمایند که با توجه به تجربه و سوابق سال گذشته گرانفروشی، کلاهبرداری و عرضه بلیت غیرواقعی و سرگردانی خریداران بسیار محتمل است و نیاز به تصمیم فوری و برخورد قاطع با دلالان و گردانندگان این سایتها وجود دارد.
با توجه به اعلام سازمان هواپیمایی مبنی بر اینکه فقط سایت رسمی شرکتهای هواپیمایی مجاز به عرضه بلیت به صورت الکترونیکی میباشد و هیچ مجوزی برای شخص، مؤسسه و یا دفتر خدمات مسافرتی از سوی سازمان برای فروش اینترنتی صادر نشده و تمامی سایتهای فعال در این زمینه به صورت غیرقانونی فعالیت می نمایند، خواهشمند است دستور فرمایید با قید فوریت و به صورت ویژه به این موضوع رسیدگی و نیروی انتظامی و سایر مراجع ذیربط از فعالیت غیرقانونی این سایتها جلوگیری به عمل آورده و نتیجه را به این کمیسیون اعلام نمایند.
کد مطلب: 3000
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdce.78xbjh8779bij.html