بیانیه انجمن جراحان عمومی ایران

1 خرداد 1395 ساعت 11:44

انجمن جراحان عمومی ایران در حالی در رسانه ها و شبکه های مجازی متهم به انواع و اقسام تخلفات می شود که تا این لحظه هیچ ابلاغیه رسمی از طریق اتوماسیون و یا بصورت کتبی از وزارت بهداشت دریافت نکرده است وتماس های مکرر انجمن با دفتر کمیسون انجمنهای پزشکی بی نتیجه بوده است.


انجمن جراحان عمومی ایران در حالی در رسانه ها و شبکه های مجازی متهم به انواع و اقسام تخلفات می شود که تا این لحظه هیچ ابلاغیه رسمی از طریق اتوماسیون و یا بصورت کتبی از وزارت بهداشت دریافت نکرده است وتماس های مکرر انجمن با دفتر کمیسون انجمنهای پزشکی بی نتیجه بوده است.

به گزارش تحریرنو، روز یکشنبه با رییس دفتر کمیسون انجمنهای پزشکی جناب آقای موقری تماس گرفته شد که ایشان اظهار بی اطلاعی نموده اند و اظهار داشتند: نامه پخش شده در فضای مجازی برایشان ارسال گردد.

اظهارات خلاف واقع و یکطرفه دبیر کمیسون انجمنهای پزشکی در رسانه ملی و سایر مطبوعات که پیداست با اعمال فشار همراه است در حالی مطرح میشود که این کمیسون تبصره ۴ از ماده ۱۲ قانون رسیدگی به تخلافات انجمنها را آشکارا نقض کرده است.

انجمن که بیش از ۱۱ سال است وفق اساسنامه و تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند به یکباره متهم به مدرک فروشی ،آموزش به غیر متخصصین وبازی کردن با جان مردم می شودچرا؟؟
آیا وقتی پزشکی در اعمال جراحی مرتکب اشتباه می شود تمام نهادهای آموزشی که به ایشان آموزش داده اند تعطیل می شوند؟؟

انجمن علمی جراحان عمومی ایران درحالی متهم به مدرک فروشی می شود که این انجمن ، یازدهمین کنگره سالیانه خود را بصورت کاملا" رایگان و بدون دریافت هزینه برای ۱۳ گروه هدف برگزار نمود و با استفاده از نرم افزار های پیشرفته کلیه حضور و غیابهای همکاران محترم را کنترل نموده است.

این در حالیست که برخی انجمنها که بهتر است نامی از آنها برده نشود برای برگزاری سه روز کنگره (بازآموزی)مبلغی بیش از ۳ میلیون ریال از همکاران دریافت نموده اند ، و روی ورود و خروج افراد هیچ کنترلی صورت نمیدادند انجمن جراحان عمومی ایران جهت برگزاری کنگره یازدهم که بیش از ۲۰۰۰ نفر ثبت نام کننده داشت وجهی دریافت ننموده و لازم به ذکر است که نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان هزینه اجاره مرکز همایشهای برج میلاد بوده و هزینه های جانبی دیگر منجمله پرداخت مبلغ ۲۰ میلیون تومان به نیروی انتظامی جهت حفظ امنیت همایش و همکاران محترم فقط گوشه ای از هزینه های این نشست سه روزه بود.

به نظر شما کدامیک از این اقدامات مدرک فروشی می باشد ؟
کلیه انجمن ها از جمله انجمن پزشکان عمومی ، انجمن جراحان پلاستیک ، انجمن پوست و دانشگاه آزاد و سایر موسسات آموزشی جهت تأمین هزینه های برگزاری دوره های آموزشی مبالغی دریافت می نمایند.

آیا آنها هم مدرک فروشی می کنند؟
آیا انجمن جراحان عمومی، از احساس نیاز آموزشی پزشکان سوء استفاده نموده است؟؟؟؟ یا انجمنهایی که بر خلاف عرف و برخلاف تعرفه های مصوب وزارت بهداشت بابت امتیاز باز آموزی ۳،۰۰۰،۰۰۰ریال از هر پزشکی دریافت نموده اند ؟؟

کلاسهای برگزار شده توسط انجمن علمی جراحان عمومی ایران جهت توانمند سازی همکاران متخصصین جراح عمومی ، متخصصین زنان و زایمان و پزشکان عمومی در زمینه آموزش بعد از فراغت از تحصیل با عنوان post graduate course بوده و رسیدگی به مسایل مربوط به این دوره ها در صلاحیت کمیسیون انجمن های وزارت بهداشت نمی باشد .

لازم به ذکر است فرمهای نظر سنجی در کلاسها توزیع شده است و در تمامی فرمها، شرکت کنندگان از نحوه برگزاری کلاسها، اساتید و هزینه های پرداخت شده ابراز رضایت نموده اند و تاکنون هیچ یک از همکاران به عنوان شاکی خصوص مطلبی را اظهار ننموده است
بدیهی است که این خروج از شرح وظایف کمیسیون انجمن ها از طریق انجمن در حال پیگیری می باشد .

آیا نباید ابلاغ نامه انحلال انجمن قبل از انتشار در فضای مجازی به دست هیئت مدیره انجمن برسد نامه ای که در فضای مجازی منتشر شده است پیوستی دارد که ما از آن مطلع نیستیم .
بر اساس قانون انحلال انجمن در سه مرحله انجام میگردد :

تبصره ۴ ماده ۱۲ آیین نامه تخلفات انجمنها

تنبیهاتی که بر اساس پیشنهاد هیات رسیدگی به تخلفات و تصویب کمیسیون در مورد انجمنها می توان اعمال شود به شرح ذیل است :
۱ تذکر کتبی
۲ تعطیل موقت از سه ماه تا یکسال
۳ لغو پروانه و انحلال انجمن
در صورتی که این مراحل وفق مقررات آیین نامه رعایت نشده است
ماده ۱۲ تبصره ۱ آیین نامه رسیدگی به تخلفات انجمنها می گوید ،جلسه ای که جهت رسیدگی به تخلفات انجمنها تشکیل می شود باید یک نفر از مسئولان اجرایی وزارت خانه و یک نفر از اعضای هیات علمی یا صاحبنظرانی که در کمیسیون عضویت دارند به انتخاب کمیسیون ، مدیر کل یا مسئول حقوقی وزارت خانه ، یک نفر حقوق دان به انتخاب کمیسیون حضور داشته باشند.

جلسه ای در وزارت بهداشت انجام شد که در آن دکتر نیلفروش زاده و هیئت مدیره انجمن پوست همچنین هیئت مدیره انجمن پلاستیک و چند نفر از پزشکان متخصص پوست حضور داشتند ،که به هیچ عنوان حضور اعضای هیات مدیره انجمن پوست و هیات مدیره انجمن جراحان پلاستیک و سایرین وجه قانونی نداشته و صرفاًجهت فضا سازی بوده است که نقض صریح آیین نامه می باشد.

این جلسه نه جلسه اخطار بود و نه تفهیم اتهام، بلکه جلسه بحث و تبادل نظر بین انجمنها بوده است.

آیا انجمن جراحان با این سابقه فعالیت باید پاسخوگی وزارت بهداشت باشد یا انجمن پوست ؟؟؟
انجمن جراحان ایران صبورانه منتظر ابلاغ رسمی نامه انحلال می ماند و به تاخت و تاز همکاران محترم در رسانه ملی و سایر رسانه ها نظاره گر می ماند.

انجمن جراحان تاکید می کند تا این لحظه هیچ نامه رسمی از طرف وزارت بهداشت به انجمن ما ابلاغ نشده و نامه ای که در فضابی مجازی منتشر شده فاقد پیوست می باشد و انجمن از محتوای پیوست نامه اطلاعی ندارد.

انجمن علمی جراحان عمومیایران برای روز دوشنبه ساعت ده صبح ۳ خرداد ماه ۱۳۹۵ از نمایندگان خبرگزاری های مرتبط با موضوع لغو فعالیت مطرح شده از سوی کمیسیون انجمنهای وزارت بهداشت نشست خبری برای روشن شدن زوایای مبهم این اقدام برگزار مینماید.

بدیهی است از آقای دکتر علیرضا استقامتی هم برای شرکت در این نشست دعوت بعمل خواهد آمد . تا پاسخگوی مطالب خارج عرف خود در رسانه ها باشند.


کد مطلب: 5585

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdce.v8nbjh8nn9bij.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir