درنشست خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر مطرح شد؛

میرکریمی: از اتلاف هزینه جلوگیری کردیم/الیور استون به ایران می آید

22 فروردين 1397 ساعت 14:21

سید رضا میرکریمی دبیر سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور الیور استون تهیه‌کننده و کارگردان مطرح آمریکایی در این رویداد خبر داد و گفت:در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی کرده ایم.


سید رضا میرکریمی دبیر سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از حضور الیور استون تهیه‌کننده و کارگردان مطرح آمریکایی در این رویداد خبر داد و گفت:در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی کرده ایم.

به گزارش تحریرنو ؛ در ابتدای این نشست سیدرضا میرکریمی دبیر این جشنواره ضمن خوشامدگویی به خبرنگاران و اصحاب رسانه بیان کرد: به همکارانم بابت کار مستمری که انجام دادند خسته نباشید می گویم و پیشاپیش عید مبعث را تبریک می گویم. جشنواره امسال به حق یکی از قدیمی ترین جشنواره های قاره کهن امسال سی و ششمیم دوره خود و چهارمین دوره استقلال خود از جشنواره ملی را تجربه می کند.

وی با اشاره به جدایی بخش ملی و جشنواره جهانی افزود: برای این جداسازی کار کارشناسانه زیادی انجام شد و از سعی بر این بود از اتلاف هزینه جلوگیری شود.

میرکریمی: هزینه تبلیغات ما برای شناساندن یک جای حرفه ای برای قرارهای حرفه ای سینماگران جهان خیلی پایین آمده است زیرا سینماگران خودشان در سال های اخیر مبلغ ما شده اند و این افتخاری است که با تلاش و دلسوزی همه کسانی که جشنواره جهانی فیلم فجر برایشان مهم بوده است محقق شده است.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر تاکید کرد: امسال مهمانان مهمی در جشنواره داریم و از بیش از ۵۰ کشور جهان فیلم انتخاب و پخش کردن کار ساده ای نیست و آنهایی که جشنواره برگزار کرده اند می دانند که چه کار سنگینی است.

میرکریمی با اشاره به اهمیت داشتن دبیرخانه دایمی در طول سال عنوان کرد: ما سعی کردیم در طول فعالیت خود را دنبال کنیم و دایمی بودن دبیرخانه کمک زیادی به رسیدن به نظم کرد.

دبیر سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر: ما سال گذشته از فیاپ درخواست کردیم همه بخش های جشنواره را مورد ارزیابی قرار دهد و آنها در مجمع شان اعلام کردند جشنواره جهانی فیلم فجر می تواند جزو ۱۵ جشنواره برتر جهان باشد و این یعنی بسیار از موانع که می گفت پیش پای برگزاری جشنواره واقعی جهانی در ایران باشد برطرف شده است.

میرکریمی با تشکر از سینماگران مطرحی که با جشنواره همکاری کردند عنوان کرد: بسیاری از همکارانی که در این جشنواره کنار من هستند هر کدام در اندازه دبیری جشنواره هستند و به من افتخار دادند که در این جشنواره مسئولیت قبول کردند.

وی به رایزنی با شهرداری تهران اشاره کرد که این مذاکرات در راستای راه اندازی یک کاخ شایسته برگزاری جشنواره های مهم سینمایی خواهد بود.

میرکریمی از مسئولان پردیس چارسو برای همکاری با جشنواره تشکر کرد و گفت: امسال یک سالن نمایش در چارسو به ظرفیت نمایش ها اضافه شده است.

دبیر سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به تجهیز بخش کتابخانه ویدئویی جشنواره اشاره کرد و گفت: در این بخش ما به فیلم های کوتاه و مستند و انیمیشن توجه ویژه داریم.

وی همچنین خبر داد که به درخواست مهمانان جشنواره نمایش فیلم ها در بازار، ۲ بار خواهد بود.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر به حضور نیروهای داوطلب از بین دانشجویان از رشته های مختلف و کمک در بخش تشریفات اشاره کرد و گفت: من به تک تک این افراد افتخار می کنم و سطح رضایت از کار آنها بسیار بالاست. آنها مهمانان خارجی را از فرودگاه تا همه برنامه های جشنواره همراهی می کنند. اینها نشان از مشارکت بالای مردمی است و نشان می دهد که مردم جشنواره را مال خودشان می دانند.

وی اعلام کرد: امسال برای ثبت نام در جشنواره اعلام کردیم کسی که می خواهد فیلمش را برای جشنواره ما بفرستد باید رقمی را بپردازد. این الگوی جشنواره های بزرگ دنیا است و با همین الگو بیش از ۱۶۰۰ فیلم شرکت کردند و برای فیلم شان ۲۰ دلار پرداخت کردند. این نشان می دهد که متقاضی واقعا علاقمند شرکت در جشنواره است و حاضر است هزینه آن را بدهد.

میرکریمی خبر داد: امسال ۳۰۰ مهمان از ۷۸ کشور به ایران می آیند که ۵۵ نفر از این جمعیت مرتبط با دارالفنون هستند یعنی مهمانان خارجی این بخش هستند زیرا همانطور که می دانید دارالفنون ۱۱۰ دانشجو از ایران و جهان دارد.

وی افزود: امسال از همه استان های کشور و از حدود ۳۰ کشور مهمانان داریم که ورک شاپ های خوبی برای آنها در نظر گرفته ایم.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر به تقویت بخش علمی جشنواره تاکید کرد و گفت: فیاپ هم بر این مساله تاکید داشت که ما استادان خوبی در این سال ها دعوت کرده ایم و آنها ورک شاپ های خوبی برگزار کرده اند و این باعث تقویت بنیان های علمی جشنواره ما شده است.

وی با اشاره به بخش بازار در جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: ما شاهد استقبال خوبی در بخش بازار هم هستیم و وقتی آنها با هزینه شخصی برای حضور در بازار به ایران می آید این علامت خوبی برای ما است و باعث می شود ما هم بازار را بیشتر جدی بگیریم.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر درباره بخش «مستند زیر ذره بین» عنوان کرد: بهترین های فیلم های مستند را می توانید در این بخش جستجو کنید و توصیه می کنم فیلم های این بخش را ببینید.

وی افزود: نمایش های ویژه ما به بهترین فیلم های کشورها که از سوی آنها به اسکار معرفی شده اند و همچنین بهترین های سال شان است، اختصاص یافته است. فیلم های خوبی در این بخش برای تماشا وجود دارد.

وی افزود: نمایش های ویژه ما امسال به بهترین فیلم های کشورها که به اسکار معرفی شدند تعلق دارد البته نفس اسکار برایمان مهم نبود بلکه این مهم بود که بهترین ها را داشته باشیم و فرصت خوبی برای فیلم بین ها است بخشی به اسم "فانوس خیال" داریم البته سال گذشته بخش سینمای وحشت را داشتیم و امسال کاری کردیم که ژانرها و گونه های مختلف در یک بخش جا بگیرند برای علاقه مندان سینما و افرادی که دوست دارند بخش سینمایی همراه با علاقه مندی هایشان باشند.

میرکریمی با اشاره به اینکه سال گذشته اتفاقی شومی رخ داد و مساله تغییر پایتخت فلسطین مطرح شد، بیان کرد: این شیطنت صهیونیست ها با واکنش جدی جهانیان مواجه شد و ما هم امسال در جشنواره جهانی فیلم فجر نسبت به این موضوع واکنش داریم و در بخش «زیتون های زخمی» فیلم های مهمی درباره مسایل فلسطین و منطقه خواهیم داشت و خوشحالم که فیلم های زیبا و خوبی از فلسطین و سوریه داریم و همچنین دو فیلمی درباره یمن و میانمار داریم که این دو فیلم در این بخش رونمایی می شوند.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر درباره بخش «زنگ هفتم» گفت: با هماهنگی شهرداری تهران و وزارت آموزش و پرورش در بخش «زنگ هفتم» ۲۵ هزار دانش آموز فیلم هایی را در جشنواره می بینند و همچنین هدیه ای حاوی پاکتی که حاوی ۴ بلیت است که بتوانند با خانواده سفر فرهنگی بروند، برای تعدادی از دانش آموزان درنظر گرفته شده است.

دبیر این جشنواره اظهار کرد: امسال مروری بر سینمای ایتالیا داریم که تاثیر زیادی بر سینمای جهان و ایران داشته و ما می خواستیم از حال و روز امروز سینمای ایتالیا خبر داشته باشیم از همین ‌رو مهمانان و فیلم های برجسته ای داریم.

وی گفت: سینمای گرجستان هم امسال مروری می شود چراکه فیلمسازان بزرگی دارد به یاد دارم سال گذشته سینمای بالتیک و کره را بررسی کردیم و سپس کشورهای اروپایی به آن توجه کردند. یک اتفاق بد این است که ما آسیایی ها خودمان را در اروپا می شناسیم یعنی ابتدا باید آن کارگردان در اروپا جایزه بگیرد بعد ما آن را بشناسیم و اصولا جشنواره های آسیایی کمتر دست به کشف می زنند به همین دلیل ما سال گذشته ما روی سینمایی فوکوس کردیم که کمتر به آن توجه می شد.

وی افزود: ما امسال درباره محیط زیست بی تفاوت نبودیم و فیلم هایی درباره آلودگی آب و هوا داریم. به دنیای ورزش هم بی تفاوت نبودیم و فیلم مهمی با موضوع فوتبال داریم که بی ارتباط با جام جهانی فوتبال نیست.

میرکریمی خبر داد: امسال در دانشگاه های تهران و شهید بهشتی و علامه طباطبایی، سوره و دانشگاه هایی که سال قبل میزبان جشنواره بودند، نشست های تخصصی خواهیم داشت.

میرکریمی در بخش دیگر نشست ضمن معرفی مهمانان جشنواره از برگزاری یک کنسرت ویژه مهمانان جشنواره در تاریخ ۵ اردیبهشت در تالار وحدت با حضور پیووانی آهنگساز مطرح ایتالیایی خبر داد که این کنسرت با هماهنگی سفارت ایتالیا انجام می گیرد.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام کرد امسال اولیور استون مهمان ویژه جشنواره است و برنامه های مفصلی و ویژه ای برای این فیلمساز درنظر گرفته شده است.

آثار ایرانی پذیرفته شده برای بخش «مستند زیر ذره بین» جشنواره شامل «ارثیه پدری» به کارگردانی مهدی نقویان، «در جستجوی فریده» به کارگردانی کوروش عطایی و آزاده موسوی، «در جستجوی خانه خورشید» به کارگردانی مهدی باقری، «بانو قدس ایران» به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی و «راه دل» به کارگردانی مهدی زمانپور کیاسری از سوی میرکریمی اعلام شد.

وی همچنین خبر داد: امسال در بخش «سینمای سعادت» (مسابقه بین الملل) سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر سه فیلم بلند سینمایی و سه فیلم کوتاه ایرانی با فیلم های خارجی به رقابت می پردازند،فیلم های بلند ایرانی پذیرفته شده در این بخش جشنواره عبارتند از: «تنگه ابوقریب» به کارگردانی بهرام توکلی، «چهل و هفت» به کارگردانی احمد اطراقچی و علیرضا عطاءالله تبریزی، «هت تریک» به کارگردانی رامتین لوافی.

همچنین فیلم های کوتاه ایرانی حاضر در این بخش شامل «آقای گوزن» به کارگردانی مجتبی موسوی، «ترخیص» به کارگردانی آزاده موسوی و «چتر خاکستری» به کارگردانی محمد پوستین دوز است.

بنابراعلام میرکریمی در بخش «فانوس خیال» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر فیلم های ایرانی «سرو زیر آب» ساخته محمدعلی باشه آهنگر، «مارموز» ساخته کمال تبریزی و «گرگ بازی» ساخته عباس نظام دوست پذیرفته شده اند.

کیوان کثیریان مدیر رسانه سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر در این بخش نشست به آغاز پیش فروش بلیت های جشنواره از ساعت ۱۲ امروز در سایت سینماتیکت و سایت جشنواره خبر داد و اعلام کرد اهالی رسانه نیز باید بلیت را در سایت انتخاب کنند ولی برای آنها رایگان است.

رضا میرکریمی دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر از حمایت ویژه سازمان سینمایی و شخص وزیر ارشاد تشکر کرد و گفت: خوشحالم که غیر از حوزه وزارت ارشاد، حوزه های دیگر هم با جشنواره همکاری و همدلی زیادی داشتند.

وی افزود: جشنواره امسال همزمان با اعیاد شعبانیه است و این موضوع به ما کمک کرده تا نشاط اجتماعی ایجاد کرده و جامعه را نیز با این نشاط همراه کنیم.

با آغاز بخش پرسش و پاسخ ها، پرسش اول درباره اینکه این جشنواره هدف مشخصی را دنبال نمی کند مطرح شد و میرکریمی در پاسخ گفت: ما هر بخشی را که طراحی کردیم با فکر و اعتقاد بوده است.

وی همچنین تاکید کرد: تعداد اتفاقات و برنامه های جشنواره با هدف طراحی شده است و جشنواره ما تنها جشنواره ای نیست که بخش های مختلفی دارد و دیگر جشنواره های معتبر جهان نیز بخش های مختلفی دارد.

میرکریمی افزود: ما تلاش داریم جشنواره ای در تراز جمهوری اسلامی داشته باشیم و بتوانیم در جهان با وجهه ای فرهنگی حضور یابیم. خارجی ها ما را رصد می کنند. امسال ما همزمان با ۳ جشنواره مهم جهانی چون مسکو و پکن برگزار می شویم ولی باز هم مهمانان خارجی حاضر هستند در جشنواره ما حضور یابند.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر درباره فیلم «به وقت شام» ابراهیم حاتمی کیا عنوان کرد: ما از سرمایه گذار فیلم خواستیم فیلم شان را اکران نکنند و در بخش مسابقه ما حضور یابند ولی آنها دوست داشتند اکران کنند و چون ما نمی توانیم فیلم اکران شده را به بخش مسابقه بیاوریم، لذا فیلم «تنگه ابوقریب» ساخته بهرام توکلی را در بخش مسابقه داریم.

میرکریمی درباره افتتاح جشنواره با فیلم «آن سوی ابرها» ساخته مجید مجیدی بیان کرد: من افتخار می کنم جشنواره با فیلم خوب و با استانداردهای جهانی به کارگردانی فیلمساز بزرگ کشورمان مجید مجیدی آغاز می شود.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر درباره پوسترهای بخش های مختلف جشنواره عنوان کرد: در طراحی پوسترها ما نگاهی ملی داشتیم و هویت و داشته های خود را به نمایش گذاشتیم. پوسترهای سال گذشته تا جایی با استقبال رو به رو شد که از برخی پوسترها چندبار چاپ کردیم زیرا مهمانان خارجی می خواستند نمونه ای از پوسترها را با خود به کشورهایشان ببرند.

وی افزود: ما می خواستیم عادت ها و کلیشه های قبلی در طراحی پوستر جشنواره ها را بشکنیم و از المان های تکراری استفاده نکنیم.

پرسش بعدی درباره سمت رضا میرکریمی در سازمان سینمایی به عنوان مشاور بین الملل اختصاص داشت و میرکریمی بیان کرد: مدیریت جشنواره جهانی فیلم فجر با مشاوره در امور بین الملل سینما از هم جدا نیستند.

وی خبر داد: ما سایتی را طراحی کرده ایم که بانک جامع اطلاعات سینمای ایران به زبان انگلیسی است. بیش از ۴۷۰۰ فیلم در این سایت معرفی و به مرور تکمیل می شود. رونمایی این سایت را در جشنواره خواهیم داشت که به نوعی imdb سینمای ایران است.

پرسش بعدی به کم رنگ بودن تعامل با رسانه های خارجی و توجه به سینمای ترکیه اختصاص داشت.
رضا میرکریمی در این باره بیان کرد: ترکیه همسایه ما است و تبادلات خوب سینمایی با آنها داریم و در ۲ دوره اخیر جشنواره جهانی فیلم فجر به آنها توجه ویژه شده است. ما نمی توانیم سینمای ترکیه را نادیده بگیریم و در تدارک کارهای مشترک بیشتر هستیم.

وی درباره تعامل با رسانه های گفت: حتما حضور رسانه های خارجی برای ما مساله مهمی است و شما همراه ما هستید. ولی واقعا نمی توان با همه رسانه های حاضر در جشنواره که بیش از ۱۵۰۰ رسانه هستند مصاحبه اختصاصی انجام داد.

پرسش بعدی درباره نوسانات دلار و تاثیر بر حضور مهمانان و برنامه ها بود. همچنین مساله حمایت از همه طیف فیلمسازان مطرح شد.

میرکریمی درباره نوسانات دلار گفت: کارهای جشنواره خیلی زود شروع شده و بودجه ها قبلا بسته شده و در این دوره با مشکلی رو به رو نیستیم و امیدوارم این شرایط اقتصادی گذرا باشد و به سال های بعد نرسد.

وی درباره بخش دوم سوال بیان کرد: جشنواره ملی و جهانی فیلم فجر در کنار هم هستند و مقابل هم نیستند. ما می خواهیم در جشنواره تا جایی که امکان داریم استعدادهای جوان را شناسایی کرده و فرصت بروز بدهیم.

میرکریمی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه به فرهنگ منطقه ای به خصوص افغانستان توجه نمی شود گفت: افغانستان هرگز از توجه جشنواره جهانی خارج نمی شود برای مثال امسال در بخشی فیلمی از این کشور داریم ضمن اینکه مهمان و داور و سهمیه ای در بخش دارالفنون از این کشور نیز داریم. اصلا در دارالفنون الویت ما حضور افرادی از منطقه در این بخش است.

مساله بازار فیلم جشنواره جهانی فیلم فجر موضوع سوال بعدی بود. همچنین مطرح شد که سینماگران مطرح چرا در جشنواره حضور نمی یابند.

میرکریمی توضیح درباره بخش بازار را به مسئول بخش بازار محول کرد و درباره حضور فیلمسازان و بی میلی آنها به جشنواره ها گفت: ما باید کار ایجابی کنیم تا سینماگران متمایل به حضور در جشنواره شوند. ما باید جشنواره ای کارآمد و با برنامه های متنوع برگزار کنیم تا سینماگران متمایل به شرکت در جشنواره باشند.

میرکریمی در پاسخ به پرسش خبرنگار تحریرنو درباره بخش دارالفنون اظهار کرد: ما بعد از چند ماه که متن های آنها رسید و تایید شد حمایت مالی خودمان را انجام دادیم چون برگزیده ها در کشورهای مختلف هستند و ما پول آنها را پرداختیم.

میرکریمی در این بخش از نشست اعلام کرد ۲۰ فیلم خارجی داریم که برای اولین بار در ایران رونمایی می شوند.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر درباره سوال یکی از خبرنگاران که خواستار کم کردن تعداد کارت های جشنواره بود، گفت: ما نمی توانیم درخواست های رسانه ها را بی پاسخ بگذاریم و همچنین ما با علاقمندانی رو به رو هستیم که می خواهند از فیلم ها و برنامه ها استفاده کنند و باید تا حد امکان به این درخواست ها پاسخ بدهیم.

کثیریان مدیر رسانه جشنواره به سابقه گذشته اشاره کرد و گفت: ما سال گذشته سالنی را ویژه اهالی رسانه داشتیم که بعضا پر نمی شد و تجربه خوبی نبود.

سیف الله صمدیان از مدیران جشنواره نیز در این باره گفت: در جشنواره کن صبح زود برای خبرنگاران نمایش فیلم می گذارند و شاید بشود از سال های آینده سانسی در صبح زود شما بیایید و فیلم ببینید.

پرسش بعدی به مساله هزینه جشنواره و نظارت مجلس بر انتخاب فیلم ها همچون تجربه جشنواره ملی فیلم فجر اختصاص داشت.

میرکریمی توضیح داد: اینکه در جشنواره ملی فیلم فجر دخالت شده امری نیست که تایید بشود. در مورد کار من این است که وزیر و آقای حیدریان اعتماد کردند و دخالتی در کار من نبود و با استقلال فیلم ها را دیدیم و انتخاب کردیم.

پرسش بعدی به انتخاب فیلم هایی که بعضا در جشنواره ملی فیلم فجر رد شده و در جشنواره جهانی پذیرفته می شوند اختصاص داشت و همچنین پرسیده شد آیا شورای سیاستگذاری این دو جشنواره جداست؟

میرکریمی بیان کرد: هر دو جشنواره شورای سیاستگذاری جدا دارند ولی رییس هر دو آقای حیدریان است.

میرکریمی در بخشی از این نشست درباره نحوه انتخاب فیلم ها و اینکه نمایندگان مجلس در این باره جلسه ای با آنها داشته اند یا خیر گفت: من نمیدانم در جشنواره ملی فجر (که پرسش کننده مطرح کرد) این اتفاق افتاده یا نه و بعید می دانم که چنین دخالتی بوده باشد. من و تیم من فیلم ها را انتخاب کردیم و از طرف جناب وزیر و آقای حیدریان اعتماد به ما بوده و طبق براوردهای مالی مشخص شده هم کار را انجام دادیم و هیچ دخالتی مطلقا در کار ما نبود.

پرسش بعدی به انتخاب فیلم هایی که بعضا در جشنواره ملی فیلم فجر رد شده و در جشنواره جهانی پذیرفته می شوند اختصاص داشت و همچنین پرسیده شد آیا شورای سیاستگذاری این دو جشنواره جداست؟

میرکریمی بیان کرد: هر دو جشنواره شورای سیاستگذاری جدا دارند ولی رییس هر دو آقای حیدریان است.

وی افزود: اگر فیلمی در جشنواره ملی فیلم فجر رد می شود یعنی در رقابت آثار رسیده به آن جشنواره پذیرفته نشده اند ولی اینجا شرایط رقابت فرق دارد و فیلم ها در رقابتی دیگر و با آثاری متفاوت مواجه هستند.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر درباره هزینه های جشنواره بیان کرد: ما هزینه را ۸ میلیارد اعلام کرده بودیم و حالا شما محاسبه کنید برگزاری جشنواره با این حجم برنامه ها و مهمان ها و خرید حق پخش فیلم ها و تدارک چنین رویدادی جهانی چقدر هزینه دارد و آیا دیگر چیزی برای دستمزد مدیران من ماند. ضمن اینکه هزینه و فایده توسط سیاستگذاری کلان کشور سنجیده می شود که این رویداد در چه حوزه هایی می تواند به کشور کمک کند و هزینه های دیپلماسی عمومی کشور را کاهش دهد.

یکی دیگر از سوالات خبرنگاران به مساله ممیزی فیلم های خارجی و رضایت صاحبان آثار بود. دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: صاحبان آثار را در جشنواره و در سالن نمایش فیلم هایشان می بینید و این یعنی اینکه با رضایت و نظر خودشان ممیزی های مدنظرمان انجام می گیرد.

وی افزود: این مساله ممیزی که انقدر در ایران به آن تاکید می کنید در کشورهای دیگر هم وجود دارد و فیلمسازان جهان هم این مساله را می دانند. نماینده فیاپ که سال گذشته به ایران آمد به این مساله هم دقت کرد و متوجه شد رضایت فیلمسازان هم جلب شده است.

نمایش فیلم اصغر فرهادی در جشنواره جهانی فیلم فجر موضع دیگر نشست بود که میرکریمی در اینباره گفت: ما صحبت کردیم ولی گفته شد فیلم ایشان به زمان نمایش در جشنواره ما نمی رسد.

وی افزود: ما تعامل خوبی با ایشان داریم و شاید در دوره بعد در مقام داور از حضور ایشان بهره ببریم.

یکی از خبرنگاران به نمایندگی جامعه ناشنوایان از دست اندرکاران جشنواره خواست امکاناتی فراهم شود که این جامعه نیز بتوانند از برنامه های جشنواره بهره ببرند و میرکریمی نیز گفت: از جمعیت ناشنوایان دعوت کنیم که در یک سانس ویژه حضور یابند.

حضور علاقمندان شهرستانی برای شرکت در برنامه های جشنواره و تماشای آثار مساله دیگری بود که بدان اشاره شد که جشنواره در سال های بعد در استان ها نیز جشنواره برگزار شود.

دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: در جشنواره جهانی فیلم فجر هر فیلم اجازه ۲ بار پخش دارد و مساله ما با جشنواره ملی فیلم فجر فرق دارد.

وی افزود: ما در کشوری با این میزان علاقمند به سینما و فرهنگ نیاز به ده ها رویداد مهم فرهنگی داریم و باید به علاقمندان شهرستانی هم توجه شود.

سوال دیگر درباره همکاری وزارت امور خارجه برای حضور مهمانان خارجی بود که میرکریمی گفت: وزارت خارجه همکاری خیلی خوبی با ما داشته و دارد و فقط چند مورد نگرانی داریم که امیدوارم ویزای این افراد هم به زودی صادر شود و همه مهمانان ما به ایران بیایند.


کد مطلب: 15513

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcexn8z.jh8nzi9bbj.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir