اکران و نقد آگوست: اوسیج کانتی در فرهنگسرای ارسباران

19 تير 1395 ساعت 8:02

فیلم "آگوست : اوسیج کانتی ( August: Osage County)" به کارگردانی جان ولز یکشنبه ۲۰ تیر ماه ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران اکران ، نقد و بررسی می‌شود.


فیلم "آگوست : اوسیج کانتی ( August: Osage County)" به کارگردانی جان ولز یکشنبه ۲۰ تیر ماه ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران اکران ، نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش تحریرنو به نقل از باشگاه فیلم تهران، این فیلم داستان ماجرای خانواده ای در اوکلاهما را بیان می کند که در ظاهر خانواده سالم و به هم پیوسته و نمونه ای هستند ولی وقتی دوربین به آنها نزدیک می شود، درون آنها را سرشار از روابط ناموفق ،از هم گسیخته و غیر انسانی می یابد.

این فیلم موفق شد در سال ۲۰۱۳ در دو رشته بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازیِ مریل استریپ و بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای بازیِ جولیا رابرتز نامزد جایزه اسکار شود.

عوامل فیلم "آگوست : اوسیج کانتی ( August: Osage County)" عبارتند از :
کارگردان: جان ولز، نویسنده: تریسی لت بر پایه نمایش‌نامه‌ای با همین نام از همین نویسنده، تهیه‌ و تولید: جورج کلونی، جین دومانیان ، مدیر فیلمبرداری: آدریانو گلدمن، موسیقی: گوستاوو سانتائولایا.
مریل استریپ، جولیا رابرتز، ایوان مک‌گرگور، کریس کوپر، ابیگیل برسلین، بندیکت کامبرباچ، جولیت لوئیس، میستی اوپهام، مارگو مارتیندال، جولیان نیکلسون، سام شپارد بازیگران اثر هستند.

انتونیا شرکا (منتقد) و سحر عصرآزاد (منتقد) مهمانان سیصد و نود و پنجمین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.‌

علاقه‌مندان برای حضور دراین نشست می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه و یا با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.


کد مطلب: 6316

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdch.zn-t23nx-ftd2.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir