براساس یافتهی محققان؛
آب داغ زودتر یخ میزند
14 دی 1394 ساعت 12:36
بر اساس تحقیقات یک موسسهی اروپایی میتوان گفت که یک لیوان آب داغ سریعتر از یک لیوان آب سرد بهنقطهی انجماد میرسد.
بر اساس تحقیقات یک موسسهی اروپایی میتوان گفت که یک لیوان آب داغ سریعتر از یک لیوان آب سرد بهنقطهی انجماد میرسد.
به گزارش تحریرنو، شاید باور این امر که یک لیوان آب داغ زودتر از یک لیوان آب سرد به نقطهی انجماد برسد، بسیار باور نکردنی باشد اما بر اساس تحقیقات یک موسسهی اروپایی میتوان گفت یک لیوان آب گرم زودتر از یک لیوان آب سرد یخ میزند.
در همین حال یکی از علل این پدیده بهنوع حرکت مولکولها در آب برمیگردد. مولکولهای آب داغ با سرعت بیشتری حرکت میکنند و بنابراین گرمای بیشتری از دیوارهی خارجی ظرف از دست میرود.
همچنین تبخیر آب داغ سریعتر صورت میگیرد که این امر باعث کاهش حجم باقیماندهی آب برای رسیدن بهنقطهی انجماد میشود.
نکتهی دیگر به ناخالصیهای موجود در آب از قبیل باکتریها، گرد و غبار و نمکهای حل شده ارتباط دارد که موجب کاهش نقطهی انجماد میشود.
از آنجاییکه آب داغ از ناخالصیهای کمتری برخوردار است، نقطهی انجماد کاهش پیدا نمیکند و سریعتر یخ میزند.
کد مطلب: 4003
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdci.ua5ct1aupbc2t.html