رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران؛
بیمه ها باید هزینه دندانپزشکی را بیشتر پوشش دهند
رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اظهار داشت:همه مردم به خدمات فوری دندانپزشکی نیاز دارند اما بسیاری از آنان به لحاظ هزینه، خدمات دندانپزشکی را به تاخیر می اندازند،بیمه ها باید با پوشش بهتر هزینه های دندانپزشکی زمینه مراجعه بهتر مردم به دندانپزشکان را فراهم کنند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۳
 
بیمه ها باید هزینه دندانپزشکی را بیشتر پوشش دهند
 
رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اظهار داشت:همه مردم به خدمات فوری دندانپزشکی نیاز دارند اما بسیاری از آنان به لحاظ هزینه، خدمات دندانپزشکی را به تاخیر می اندازند،بیمه ها باید با پوشش بهتر هزینه های دندانپزشکی زمینه مراجعه بهتر مردم به دندانپزشکان را فراهم کنند.

به گزارش تحریرنو  ، دکتر باقر شهنی زاده چهارشنبه درهمایش دندانپزشکان عمومی ایران در شیراز افزود:قشر کم درآمد در جامعه ما دندان پوسیده بیشتر و قشر پردرآمد دندان پرکرده بیشتر دارند و در بسیاری از موارد که امکان پرداخت هزینه نیست مردم به کشیدن دندان اکتفا می کنند.

وی گفت: پیگیری برای سلامت دندان باید از سنین جوانی و نوجوانی شروع شود ، بیمه ها باید در این حیطه بیشتر ورود کنند ، اگر بیمه ها در این حیطه هزینه ها را پوشش ندهند مردم نمی توانند به صورت بهینه از خدمات دندانپزشکی استفاده کنند.

وی ادامه داد :خدمات دندانپزشکی باید با حمایت بیمه ها وارد سبد زندگی مردم شود و در بودجه خانواده سهم داشته باشد ، قدرت پرداخت مردم با حمایت بیمه ها ترمیم می یابد.

شهنی زاده با بیان اینکه تلاش ها معطوف به سلامت بیشتر برای داشتن دندان سالم تر در جامعه است گفت: گروه هایی برای پایش سلامت دهان و دندان در وزارت بهداشت تربیت شدند ولی در سالهای بعد وارد مقولات دندانپزشکی شدند در حالی که وظیفه این گروه ها دخالت در کار دندانپزشکی نیست و صرفا باید راهکارهای پیشگیرانه را ارائه دهند.

به گفته وی در سال ۹۱ اعلام شد که میزان دندان پر شده یا پوسیده یا خراب در دهان هر ایرانی حدود ۶ عدد است ولی این پراکندگی برای هر ایرانی مصداق ندارد ، کسانی که از درآمد پایین تری برخوردارند میزان خرابی و پوسیدگی بیشتر دارند اما کسانی که درآمد بیشتری دارند تعداد دندان های پرکرده بیشتر دارند.

رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت:در سالهای اخیر ایمپلنت(دندان مصنوعی) سهمی زیادی از دندانپزشکی را به خود اختصاص داده که البته استفاده بی رویه از آن جای نگرانی دارد، نگرانی از این جهت است که وقتی یک دندان قابل درمان باشد نباید به جایش از دندان مصنوعی استفاده کرد،دندان مصنوعی باید به جای دندان های از دست رفته استفاده شود.

شهنی زاده بیان کرد: کسانی که از دندان های متحرک استفاده می کنند یا فک مناسبی برای گذاشتن دندان مصنوعی دارند می توانند با استفاده از این فناوری دندان هایی مناسب داشته باشند. دندان مصنوعی تحول خوبی در فضای دندانی به وجود آورده و اگر به جای خود استفاده شود بسیار مناسب است.

نخستین همایش علمی دندانپزشکان عمومی ایران با عنوان از ایده تا واقعیت با حضوردندانپزشکان و متخصصان علوم دندانپزشکی کشور چهارشنبه در شیراز گشایش یافت.

دکتر علی اکبر زندی رئیس اداره امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این همایش هدف اصلی برگزاری این نشست علمی سه روزه را افزایش آگاهی علمی دندانپزشکان در رشته های مختلف دندانپزشکی اعلام کرد.

وی اضافه کرد : آموزش تکنیک های نوین در جراحی فک وصورت- پروتز- ترمیمی- لیزر و ایمپلنت، آشنایی با مواد و تجهیزات جدید در دندانپزشکی ، پرکردن خلاء ما بین آنچه به صورت ایده آل آموخته شده و آنچه در واقعیت دندانپزشکی کار می شود از جمله محورهای این همایش است.

وی ادامه داد : در این همایش ۳۵ کارگاه تئوری و عملی برگزار می شود و شرکت کنندگان در ۲۱ کارگاه عملی حضور دارند.

زندی بیان کرد: ۵۰ تن از دندانپزشکان و متخصصان علوم دندانپزشکی از سراسر کشور در این همایش مقالات علمی خود را ارائه خواهند داد و پیشرفت ها و تازه های علوم دندانپزشکی به بحث گذاشته خواهد شد.

در حاشیه این همایش سه روزه نمایشگاهی از تجهیزات دندانپزشکی ، داروها و نرم افزارهای مبتنی بر فناوری در حوزه دندانپزشکی گشایش یافت.
کد مطلب: 7121