دبیرعلمی هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق:
بیش از ۶۰ درصد سالمندان فشار خون دارند
دبیرعلمی هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق با بیان اینکه سالمندان نیاز به توجه ویژه دارند،گفت : بیش از ۶۰ درصد سالمندان فشار خون و ۱۰ درصد این افراد به نامنظمی ضربان قلب مبتلا هستند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۷
 
 
دبیرعلمی هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق با بیان اینکه سالمندان نیاز به توجه ویژه دارند،گفت : بیش از ۶۰ درصد سالمندان فشار خون و ۱۰ درصد این افراد به نامنظمی ضربان قلب مبتلا هستند.

به گزارش خبرنگار تحریرنو ،دکترمسعود اسلامی درنشست خبری هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق افزود:با شیوع بیماری های قلبی و عروقی در کشورمواجه هستیم و به همین دلیل باید برنامه های مدون ملی برای کاهش این بیماری ها اجرا کنیم.

وی توضیح داد:جامعه به سمت سالمندی پیش می رود وهم اکنون میانگین سن درکشور به ۷۸ سال رسیده است و میلیون ها نفر از سالمندان به فشار خون بالا مبتلا هستند.

وی با بیان اینکه پیشگیری نقش بسیار مهمی در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی دارد، افزود:با توجه به اینکه سن ابتلا به بیمارهای ی قلبی و عروقی درکشور کاهش یافته است به مقوله پیشگیری باید بطور جدی پرداخته شود،برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی ۱۵ سال زمان لازم است تا نتیجه مثبت آن مشخص شود.

دکتر اسلامی اظهارکرد:کشورهای غربی و در راس آنان کشورهای اسکاندیناوی درسال های گذشته توانسته اند به خوبی شیوع بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهند.

دبیرعلمی هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق به محورهای مورد بررسی در این کنگره اشاره کرد وگفت:دراین کنگره تکنیک جدید آنژیوگرافی و آنژیو پلاستی، تعویض دریچه قلب،تعویض دریچه آئورت، درمان نامنظمی ضربان قلب ،داروهای جدید قلب وعروق، درمان بیماری های قلبی و فشار خون از مواردی است که مورد بررسی قرار می گیرد.

اسلامی یادآور شد:دراین کنگره همچنین کارگاه هایی در خصوص اختلالات سیاهرگ، اختلالات شریان ها وهمچنین درمان واریس پاها ارایه خواهد شد.

وی با بیان اینکه پیش ازاین برای درمان واریس پاها ازجوراب واریس استفاده می شد، گفت:امروزه با روش های جدید مانند لیزر و امواج رادیویی می توان به صورت موضعی و سرپایی درمان کرد.

اسلامی بیان کرد:روش های استفاده از تصویر برداری جدید سه بعدی و چهار بعدی ، استفاده از چاپگر سه بعدی در تشخیص و درمان بیماری های قلبی از سوی محققان ایرانی و با همکاری دانشگاه صنعتی شریف ازدیگر پروتکل درمانی است که دراین کنگره ارایه می شود.

دبیرعلمی هجدهمین کنگره تازه های قلب و عروق درباره پوشش بیمه ها برای جراحی های قلب و عروق گفت: قسمت اعظم کارهای معمولی جراحی ها و آنژیوپلاستی تحت پوشش بیمه هستند و اگر بیماری به مراکز دولتی مراجعه کند فقط ۱۰ درصد هزینه را پرداخت خواهد کرد و در بیمارستان های خصوصی نیز بیمه های تکمیلی هزینه را تقبل می کنند.

اسلامی افزود:هزینه برخی ازجراحی ها و تکنیک ها مانند تعویض دریچه از طریق پوست وتعویض دریچه قلب ازطریق آئورت سنگین است و معمولا روش های جدید جراحی قلب و عروق در کشور ما با تاخیر ۳ تا ۵ سال اجرا می شود.

مژده مزیدی دبیراجرایی هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق ایران نیز دراین نشست خبری افزود: دراین کنگره ۲۰ میهمان ازفرانسه، آلمان ، اتریش ،ایتالیا ، چک و سلواکی، کشورهای آمریکای شمالی شرکت می کنند.

وی اضافه کرد:۱۴۰ مقاله علمی در این کنگره پذیرفته شده است که برخی به صورت سخنرانی و تعدادی پوستر ارایه می شود.

مزیدی اظهار کرد:این کنگره دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی برای پزشکان قلب و عروق بوده و بیش از ۴۰۰۰ هزار شرکت کننده و ۲۵ سخنران علمی حضور دارند.

وی گفت:۲۵ شرکت ایرانی با تولیدات داخلی دراین کنگره محصولات بین المللی خود را به مخاطبان ارایه می کنند.

هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق با حضور محققان و متخصصان داخلی و خارجی از ۲۳ تا ۲۶ شهریور در برج میلاد برگزار می شود.
کد مطلب: 7078