محققان توصیه می‌کنند:
حفظ سلامت قلب بیماران کلیوی با مصرف کاکائو
طبق یک مطالعه‌ی جدید، مواد مغذی یافت شده در کاکائو موجب بهبود سلامت قلب بیماران مبتلا به بیماری پیش‌رفته کلیوی می‌شود.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۹
 
حفظ سلامت قلب بیماران کلیوی با مصرف کاکائو
 
طبق یک مطالعه‌ی جدید، مواد مغذی یافت شده در کاکائو موجب بهبود سلامت قلب بیماران مبتلا به بیماری پیش‌رفته کلیوی می‌شود.

به گزارش تحریرنو، بیماری قلبی علت مرگ اصلی بیماران کلیوی است که نیاز به دیالیز دارند، به گزارش انجمن نفرولوژی آمریکا، گزینه‌های درمانی موثر کمی برای پیش‌گیری از نارسایی قلب بیماران دارای پیوند کلیه وجود دارد.

در مطالعه‌ای جدید، پزشکان آلمانی به بررسی تاثیرات دو ماده مغذی موجود در کاکائو، یعنی کتچین و اپیکتچین، پرداختند، این مواد مغذی که برای سلامت قلب مفید به‌نظر می‌رسند، بخشی از گروه ترکیباتی موسوم به فلاوانول‌ها هستند و در چای و برخی از سبزیجات هم یافت می‌شوند.

پزشکان جوشانده‌ایی با این فلاوانول‌ها تهیه نموده و آن‌را به ۲۶ بیماری که در مرحله‌ی پایانی بیماری کلیه قرار داشتند دادند. این نوشیدنی به‌شکل قابل توجهی موجب بهبود جریان خون و کاهش فشار خون در تمامی این بیماران در مدت یک‌ماه شد.

نوشیدنی دارونما مشابهی نیز که حاوی هیچ یک از این مواد نبود، هیچ تاثیری بر ۲۶ بیمار با وضعیت مشابه در گروه کنترل نداشت.

با این‌حال محققان اذعان داشتند که اگرچه این ترکیبات در دانه‌های کاکائو یافت می‌شود اما عمدتا شکلات‌های فرآوری شده فاقد آن هستند.

محققان این مطالعه عنوان می‌کنند که درمان‌های دارویی موثر برای قلب نظیر استاتین‌ها در بهبود سلامت قلب بیماران کلیوی ناموفق بوده‌اند.
کد مطلب: 3757