فلفل مکمل درمانی تند و تیز و پر خاصیت
مصرف انواع فلفل برای سلامت بدن بسیار مفید است و با قرار دادن این گیاه معطر در رژیم غذایی روزانه میتوانید تا حد زیادی از ابتلا به انواع بیماری‌ها ایمن بمانید.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۳
 
فلفل مکمل درمانی تند و تیز و پر خاصیت
 
مصرف انواع فلفل برای سلامت بدن بسیار مفید است و با قرار دادن این گیاه معطر در رژیم غذایی روزانه میتوانید تا حد زیادی از ابتلا به انواع بیماری‌ها ایمن بمانید.

به گزارش تحریرنو ؛ با صرف اندکی وقت و حوصله می‌توانید خوراکی‌های سریع اما با ارزش تغذیه‌ای بالا برای سلامت بدن خود تهیه کنید و خود را در برابر ابتلا به انواع بیماری‌های خطرناک و حتی مرگبار با مصرف انواع خوراکی‌ها و فست فودها بیمه کنید.

یکی از خوراکی‌های بسیار مفید برای حفظ سلامت بدن فلفل است که مصرف آن حتی می‌تواند باعث ضد عفونی کردن دستگاه گوارش و از بین بردن سلول های سرطانی در بدن شود.

فلفل را به همراه انواع خوراکی ها، خام، پخته، کبابی ، پودر شده و حتی به صورت ترشی هم می‌توان مصرف کرد، این گیاه پرخاصیت به انواع، اشکال و طعم‌ها در بسیاری از کشورهای جهان وجود دارد و به عنوان یک مکمل درمانی برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از آن استفاده می‌شود.

آووکادوی فلفلی

یکی از خوراکی های بسیار خوش طعم که سریع آماده می شود آووکادوی تند است و برای تهیه این خوراکی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

یک فنجان ماست خامه ای کم چرب
دو سوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک عدد فلفل هالوپینا
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
یک نصفه آووکادوی تازه و رسیده
فلفل سیاه و گشنیز تازه برای تزئین

روش تهیه: ابتدا فلفل هالوپینا را خرد کرده به همراه روغن زیتون در فر با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا روی فلفل برشته و تنوری شود، سپس مخلوط ماست، پودر فلفل قرمز و سیاه، تکه های هالوپینا و آووکادو، به همراه گشنیز را در مخلوط کن بریزید تا یک سس یکدست ایجاد شود، شما می توانید این سس را به همراه انواع کباب ها یا خالی به همراه تکه های برش خورده هویج و خیار خام مصرف کنید و از یک میان وعده لذیذ و تند لذت ببرید.

حمص با فلفل دودی
یک میان وعده بسیار لذیذ و اشتها آور ترکیب مواد خوراک سنتی مناطق مدیترانه به نام حمص با فلفل دودی است که می تواند برای رفع گرسنگی و تقویت نیرو بسیار مفید باشد.

برای درست کردن این خوراک خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

یک فنجان نخود پخته شده که آب آن گرفته شده است
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۵ الی ۶ حبه سیر بو داده شده
یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل دودی (می توانید فلفل را روی کباب پز قرار دهید و حرارت دهید تا دودی شود)
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۵ عدد برگ سبزی ریحان
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

روش تهیه: نخود، آبلیموترش، سیرهای سرخ شده، زیره، نمک، فلفل سیاه و سبزی ریحان را در یک مخلوط کن ریخته و به هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

هنگامی که مخلوط نسبتا نرم و یکدست شد، به آرامی روغن زیتون را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست شود.

سپس پوره را در یک ظرف مناسب سرو کرده می توانید به همراه نان یا سایر خوراکی ها به عنوان پیش غذا مصرف کنید.
کد مطلب: 10418