گفت‌وگو با سروژ هاکوپیان، رئیس هیئت‌مدیره شرکت پویه‌گام؛
مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS)،مهم‌ترین دغدغه کشور
به گفته مهندس هاکوپیان سفارشی‌سازی باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان شرکت‌هامی‌شود.
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۷
 
مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS)،مهم‌ترین دغدغه کشور
 
به گفته مهندس هاکوپیان سفارشی‌سازی باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان شرکت‌هامی‌شود.

وارد شرکت پویه‌گام می‌شویم، فضایی متفاوت از سایر شرکت‌های فعال در حوزه امنیت شبکه با فضایی دوستانه و صمیمی.به سمت اتاق مدیریت راهنمایی می‌شویم تا بیشتر با این زوج فناوری، آنی خاچکیان و سروژ هاکوپیان، آشنا بشویم؛شرکتی که امسال ده سالگی‌ خود را جشن می‌گیرد،بعد از احوال‌پرسی به حیاط شرکت می‌رویم تا مصاحبه را انجام دهیم. آنچه در ادامه می‌خوانید حاصل گپ‌وگفت ماست با مهندس سروژ هاکوپیان رئیس هیئت‌مدیره شرکت پویه‌گام.

در آستانه ده سالگی شرکت پویه‌گام هستیم. اگر مایلید کمی درباره محصولات و خدمات ارائه‌شده توسط این شرکت و برنامه‌های پیش روی آن توضیح دهید؟

پویه‌گام سال‌هاست که در زمینه استقرار ISMS و SOCدر حال فعالیت است اما محصولی که به‌تازگی وارد سبد ما شده سیستم یکپارچه SEURITY BIG PICTURE است که با یکپارچه‌سازی تصویر بزرگ امنیت شبکه همراه است. باید بگویم که شرکت پویه گام همواره با تاکید بر نیازهای مشتری تلاش صاداقانه‌ای در راستای جلب رضایت آنها داشته‌است که در این مسیر بزرگ‌ترین ابزار و محرک ما جدای از توانمندی علمی متخصصان این شرکت به روحیه صداقت و پشتکار و سخت‌کوشی افراد برمی‌گردد.

نقش آموزش و آگاهی در زمینه توجه به امنیت سایبری در زیرساخت‌های حیاتی کشور و تمامی ارکان حساس جامعه را چگونه می‌بینید؟

فرهنگ‌سازی و افزایش دانش کارکنان همیشه به‌عنوان یکی از فاکتورهای اصلی در افزایش امنیت سایبری کشور مطرح بوده‌است. پویه‌گام همواره در انتقال دانش به شرکت‌های طرف قرارداد تعهد داشته‌است و همچنین با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای شرکت‌های علاقه‌مند همواره سعی در افزایش دانش افراد دخیل در پروژه بوده‌است.

نظر شما درباره ضرورت توجه به امنیت با توجه با گسترش روزافزون فناوری اطلاعات در همه امور و به کارگیری آن در زیرساخت‌های حیاتی کشور چیست؟

هر ساله شاهد حملات سایبری به این صنعت حیاتی به‌خصوص در خاورمیانه هستیم.افزایش تنش میان کشورهای منطقه و محدود بودن منابع نفتی موجود و برنامه‌ریزی برای استخراج هرچه سریع‌تر این منابع محدود باعث شده‌است که شرکت‌های فعال در حوزه‌های نفتی به نسبت بیشتر مورد حمله مکرر بدافزارهای سایبری قرار گیرند.بی‌شک این یک جنگ تمام عیار سایبری است و در‌صورتی‌که سازمان استراتژی امنیتی مناسبی در جهت مقابله با تهدیدات سایبری در نظر نگرفته باشد،می‌تواند تهدیداتی از قبیل سرقت طرح‌های صنعتی و نفتی، تخریب اطلاعات مالی و ... را در پی داشته‌باشد.

فکر می‌کنید ایران تا چه اندازه آمادگی مقابله با یک جنگ سایبری را دارد و برای آمادگی در برابر چنین تهدیدی چه کارهایی باید انجام شود؟

اولین گام افزایش امنیت سازمان‌های حیاتی کشور مثل نفت و گاز است،این امر با توسعه یکپارچه و مداوم صورت می‌گیرد.

تا چه اندازه بومی‌سازی در زمینه محصولات امنیت سایبری را در توان و بضاعت کشور می‌بینید؟

قطعاً بومی‌سازی یکی از دغدعه‌های هر ایرانی در حوزهIT است و ما نیز از این امر مستثنی نیستیم. راهکارهای ارائه‌شده توسط پویه‌گام برای بازار ایران و برای هر شرکتی منحصر‌به‌فرد است.نیازهای شرکت‌ها و سازمان‌های ایرانی با یکدیگر متفاوت است و ما سفارشی‌سازی برای بازار ایران را بهترین راهکار می‌دانیم.

با این اوصاف، این سؤال پیش می‌آید که سفارشی‌سازی خدمات چه مزیت‌هایی برای شرکت‌هادارد؟

به‌عنوان مثال بلوغ سازمانی یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریتی و امنیتی است و ما با پیاده‌سازی سیستمی سفارشی‌سازی شده که مناسب با بلوغ سازمان مورد‌نظر طراحی شده‌است باعث کارایی بهتر سیستم کاهش هزینه‌های جانبی و... می‌شویم.ما متعقدیم پویه‌گام پیشگام سفارشی‌سازی خدمات در حوزه امنیت شبکه است.

میزان استقبال و گرایش مشتریان به‌ویژه سازمان‌های دولتی از محصولات بومی‌سازی‌شده پویه‌گام را چگونه می‌بینید؟

بیشتر مشتریان پویه‌گام را سازمان‌های دولتی تشکیل می‌دهند،به عنوان مثال سیستم مدیریت امنیت اطلاعات(ISMS) که درمدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران بر اساس میزان بلوغ سازمان پیاده‌سازی شده‌است،باعث شد تا سازمان با صرف هزینه کمتر بتواند نیازهایش را برطرف سازد.
کد مطلب: 7322