حسین طاهری و دغدغه‌ی جداسازی تئاتر از نفت
مدیرکل هنرهای نمایشی کشور گفت: هنر تئاتر باید وابستگی خود را از نفت جدا کرده و با بهره‌گیری از بخش خصوصی به‌فکر رونق‌بخشی باشد.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۸
 
حسین طاهری و دغدغه‌ی جداسازی تئاتر از نفت
 
مدیرکل هنرهای نمایشی کشور گفت: هنر تئاتر باید وابستگی خود را از نفت جدا کرده و با بهره‌گیری از بخش خصوصی به‌فکر رونق‌بخشی باشد.

تحریرنو: حسین طاهری در نشست هم‌اندیشی سراسری دست‌اندرکاران هنرنمایشی استان‌های کشور که در شهرستان سرعین برگزار شد، با بیان این‌که ارتقای هنر تئاتر در گرو مشارکت و حضور هنرمندان است، به لزوم بهره‌مندی از نشست‌های جمعی و هم‌فکری چندسویه اشاره کرد و افزود: در راستای رونق‌بخشی به هنرهای نمایشی از مشارکت بخش خصوصی بهره‌مند خواهیم شد تا این هنر وابستگی خود را از صنعت نفت جدا کند.

وی با اشاره به برخی نگاه‌های تبعیض‌آمیز در هنر، بیان کرد: جای‌گاه هنر تنها، تهران نیست، چرا که ما موظف هستیم با پرداخت به امکانات استان‌ها و بازنگری در زمینه استعدادها و ظرفیت‌های هنری، نگاه ویژه و بی‌حاشیه به هنر را تعمیق ببخشیم.

وی با اظهار تاسف از این‌که سرمایه‌ها و توان‌مندی‌های نظارتی استان‌ها مورد غفلت و محروم مانده‌اند، خواستار مطالعات میدانی شد و خاطرنشان کرد: بخش‌های مهم در این راستا، با سایر نهادها از جمله، آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها، تعامل و هم‌کاری دارد.

طاهری با بیان این‌که تبادل گروه‌های نمایشی در استان‌ها باید سازوکار درستی پیدا کند، تصریح کرد: این کار به اقتصاد کشور کمک بزرگی می‌کند.

مدیرکل هنرهای نمایشی کشور در ادامه، خواستار ارتباط جهانی گروه‌های نمایشی کشور شد.

علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه‌ی این نشست با اعلام این‌که هنرمندان گروه‌های نمایشی مطالبات خود را به موقع وصول نکرده‌اند، گفت: تئاتر ۳میلیاردو۴۰۰میلیون تومان به هنرمندان بدهکار است، که یکی از دلایل آن، این است که در ارائه‌ی آثار زیرساخت‌های اصلی کار نادیده گرفته می‌شوند.

وی تصریح کرد: به‌طوری‌که همه‌ی ما به سرعت‌عمل بیش‌تر بها می‌دهیم که در نهایت فشار آورده از سوی وزارت، افکار عمومی و رسانه‌ها، موجب ایجاد دغدغه‌هایی شده که از آسیب‌شناسی تئاتر است، چرا که با اطلاع‌رسانی به‌موقع و تعامل میان ما و هنرمندان، فضایی برای اجرای بدون دغدغه ایجاد کنیم.
کد مطلب: 564