نخستین جشن رسانه‌ها در حوزه سینما با اهدای جوایزی پایان یافت
نخستین جشن رسانه‌ها در حوزه سینما ۲۶ اردی‌بهشت‌ماه با حضور مسئولین، اهالی سینما و رسانه‌های کشور در سالن ایوان شمس برگزار شد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۳۱
 
 
به گزارش خبرنگار تحریرنو: نخستین جشن رسانه‌ها در حوزه سینما شام‌گاه جمعه (۲۶ اردی‌بهشت‌ماه)  با حضور حجت‌اله ایوبی (رئیس سازمان سینمایی)، محمدرضا جعفری‌جلوه (مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی)، اهالی سینما و رسانه‌های کشور در سالن ایوان شمس برگزار شد.

در ابتدای این مراسم و پس از قرائت آیاتی از کلام‌اله مجید، مجری برنامه (ژاله صادقیان) پس از خوش‌آمد گویی به حاضرین از محمدرضا جعفری‌جلوه (مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی) خواست تا به روی سن بیاید
جعفری‌جلوه: رسانه‌ها اطلاع‌رسان، یاد دهنده، نقاد، هدایت‌گر، هویت‌ساز و فضاساز هستند.
و سخنانی را ایراد کند.



جعفری‌جلوه نیز بیان این‌که رسانه نو به نو تنوع می‌پذیرد و حتی خود را به چالش می‌کشد، افزود: اما جدید و قدیم با همه‌ی کارکردهای خود هم‌چنان در صحنه است، رسانه‌ها اطلاع‌رسان، یاد دهنده، نقاد، هدایت‌گر، هویت‌ساز و فضاساز هستند.

مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به این‌که سینمای مولف، سینمای ملی ماحصل رسانه‌های ملی است، خاطرنشان کرد: این رسانه‌ها غیور، اصیل و وحدت‌بخش هستند.

جعفری‌جلوه سینما را گنجی که ماحصل رنج است عنوان کرد و گفت: از رسانه‌ی مسئولیت‌شناس سینمایی به پاس قلم‌زدن و رقم‌زدن به چنین سینمایی تشکر می‌کنیم.

ایوبی نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: اهالی رسانه همیشه تصاویر تجلیل‌های فراوانی را مخابره می‌کنند ولی امروز خود آنها تجلیل می‌شوند.

وی در ادامه به شاهنامه فرودسی پرداخت و افزود: شاهنامه حماسه شرق است و فقط متعلق
ایوبی: به خود می‌بالم که در سرزمین فردوسی نفس می‌کشم و زندگی می‌کنم و خوشحال هستیم که در روز فردوسی از رسانه‌ها تقدیر می‌کنیم.
به ایران نیست. جهان ایرانی و حوزه تمدن ایرانی هویت خود را مرهون شاهنامه است.




معاون وزیر ارشاد با بیان این‌که فردوسی نزدیک به ۶۰هزار بیت شعر سروده که حدود ۹۵درصد آن فارسی اصیل است، ادامه داد: از افتخارات ما ایرانیان این است که ادبیات هزار سال قبل را امروز به روانی صحبت و استفاده می‌کنیم.

وی افزود: فرهنگ ایرانی نیز شادی را طلب می کند و در شاهنامه دعوت به شادی موج می‌زند. البته در سینمای ایران هم جشن کم برگزار نمی‌شود.

ایوبی خاطرنشان کرد: به خود می‌بالم که در سرزمین فردوسی نفس می‌کشم و زندگی می‌کنم. خوشحال هستیم که در روز فردوسی از رسانه‌ها تقدیر می‌کنیم.

برنامه نقالی با موضوع شاهنامه‌خوانی توسط "محمدرضا معجونی" از دیگر بخش‌های این جشن بود که با استقبال مردم حاضر در سالن همراه شد.

در ادامه از بخش فرهنگی خبرگزاری ایسنا (شیما غفاری)، بخش فرهنگی خبرگزاری فارس (کیوان امجدیان) و بانی فیلم (مسعود داوودی) تقدیر شد.

هم‌چنین جایزه‌ی ویژه‌ی نخستین جشن رسانه‌ها در حوزه سینما به فعال این بخش، "مسعود نجفی" تعلق گرفت.

در بخش دیگر تقدیر
جایزه‌ی ویژه‌ی نخستین جشن رسانه‌ها در حوزه سینما به فعال این بخش "مسعود نجفی" تعلق گرفت.
از فعالان حوزه رسانه با دعوت از "محمود عاطفی" (رئیس سازمان سینمایی و هنرهای نمایشی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس) انجام شد. جایزه عاطفی از طرف خانواده‌های "شهید آوینی" و "شهید باقری" اهدا شد و سپس از همسر مرحوم "رسول ملاقلی" توسط محمدرضا جعفری‌جلوه به پاس سال‌ها حضور تاثیرگذار در سینمای ایران تجلیل به عمل آمد.

هم‌چنین از برنامه‌های تلویزیونی: هنرهفتم (اکبر عالمی)، هفت (محمود گبرلو) و برنامه‌ی رادیویی: پرانتزباز (مارال دوستی) تقدیرشد.

در بخش دیگر این جشن با حضور محمدرضا جعفری‌جلوه، کمال تبریزی و حجت‌اله ایوبی از "ابراهیم حاتمی‌کیا تقدیر شد" هم‌چنین تقدیر از رسول صدرعاملی با حضور مسعود جعفری‌جوزانی انجام شد. داریوش ارجمند و حمیدرضا دیبایی (دبیر جشنواره)  نیز از "علی معلم" تقدیر کردند.

معلم پس از دریافت لوح در سخنانی کوتاه توجه به رسانه‌های
نشان پیش‌کسوت‌های عرصه‌ی رسانه و سینما نیز به غلام‌رضا موسوی تقدیم شد.
سینمایی را اقدام مثبت دانست و گفت: متاسفانه سینما به داشته‌های خود در عرصه رسانه‌های سینمایی بی‌اعتنایی شگرفی دارد. ما صنایعی در کشور داریم با میلیاردها دلار درآمد که آرزومند هستند که یک نشریه و یا یک رسانه خاص داشته باشند.

در بخش بعدی این مراسم با دعوت از داریوش فرهنگ و سیروس الوند از "ابوالحسن داوودی" تقدیر و تجلیل به‌عمل آمد.

سپس ابوالحسن داوودی در سخنانی گفت: در این مراسم یادی می کنم از همه روزنامه‌نگارانی که روزنامه‌ی آن‌ها به هر دلیلی تعطیل شده است. روزنامه‌نگارانی که به هر دلیلی، درست یا غلط از کار خود بی‌کار شدند. امیدوارم نگاه‌های تیزبین و نکته بینی که مسئولین به این روزنامه‌ها داشتند در سایر عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصاد نیز دیده شود.

در ادامه نیز با حضور امین تارخ و مهدی مسعودشاهی (مشاور عالی فارابی)
از شکرخدا گودرزی به‌عنوان فردی که سال‌های سال تلاش‌کرده تا شاهنامه فردوسی و وجوه نمایشی آن‌را به دیگران نشان بدهد تقدیر و تجلیل شد.
از فریدون جیرانی روزنامه‌نگاری که تبدیل به یک سینماگر شد تقدیر و تجلیل به عمل آمد.



بخش منتقدین پیش‌کسوت دیگر بخش برنامه‌ی شب گذشته بود که در این بخش با دعوت از مسعود کیمیایی، شهاب حسینی، مازیار میری، فرشته طائرپور و... از جواد طوسی، مسعود فراستی، محمدتقی فهیم و طهماسب صلح‌جو تجلیل به عمل آمد.

نشان پیش‌کسوت‌های عرصه‌ی رسانه و سینما نیز به غلام‌رضا موسوی رسید که به‌دلیل حضور موسوی در جشنواره کن حبیب اسماعیلی لوح تقدیر او را دریافت کرد.

آخرین بخش برنامه جوایز بخش مسابقه اصلی بود. این بخش در پنج بخش گفت‌وگو، نقد، گزارش، یادداشت و عکس اهدا شد.

در انتهای برنامه نیز از شکرخدا گودرزی به‌عنوان فردی که سال‌های سال تلاش‌کرده تا شاهنامه فردوسی و وجوه نمایشی آن‌را به دیگران نشان بدهد با حضور پری صابری و اسماعیل خلج تقدیر و تجلیل شد.

به گزارش تحریرنو، هیئت داوران نخستین جشن رسانه‌ها در حوزه سینما، سیدمهدی شجاعی، محمدحسین لطیفی، اکبر نبوی، طهماسب صلح‌جو و شهرام جعفری‌نژاد بودند.

در انتهای این جشن، گروه موسیقی "ایل" به سرپرستی علیرضا قربانی به نواختن چند قطعه موسیقی پرداخت.
کد مطلب: 312