مدیرعامل بانک صنعت و معدن مطرح کرد؛
۲ عامل اصلی موفقیت شرکت‌های مشاوره‌ای جهانی
مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: اندیشه جهانی و نوآوری در کار ۲ عامل اصلی موفقیت شرکت‌های مشاوره‌ای بزرگ جهان است و رعایت و به کار بردن این دو عامل موفقیت و روند رو به رشد شرکت‌های مشاوره‌ای را تضمین می‌کند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۱
 
۲ عامل اصلی موفقیت شرکت‌های مشاوره‌ای جهانی
 
مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: اندیشه جهانی و نوآوری در کار ۲ عامل اصلی موفقیت شرکت‌های مشاوره‌ای بزرگ جهان است و رعایت و به کار بردن این دو عامل موفقیت و روند رو به رشد شرکت‌های مشاوره‌ای را تضمین می‌کند.

به گزارش تحریرنو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، علی اشرف افخمی که در مراسم آغاز آیین دهمین سالگرد فعالیت کانون مشاوران اعتباری و سرمایه گذاری در سالن میلاد سازمان انرژی اتمی سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: در مرکز مالی لندن روزانه دستکم یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر خدمات مالی خود را به دورترین نقاط جهان ارایه می کنند که عامل موفقیت آنان محدود نشدن به یک منطقه و مجهز بودن به دانش روز است.

افخمی تصریح کرد: بر مبنای قاعده‌ای که وجود دارد اگر سازمان‌ها خود را به روز نکنند از دور بازار خارج می شوند و بانکها هم از این قاعده کلی مستثنی نیستند. باید تحولات بانکی دنیا را شناخت و با آن همراه و سازگار شد. برای ماندگاری، بانک‌ها نیازمند آگاهی از قواعد مورد استفاده بانک‌های بزرگ دنیا هستند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: اندیشه جهانی و نوآوری در کار ۲ عامل اصلی موفقیت شرکت های مشاوره ای بزرگ جهان است و رعایت و به کار بردن این دو عامل موفقیت و روند رو به رشد شرکت های مشاوره ای را تضمین می‌کند.

وی در خصوص وضعیت بانک‌های توسعه‌ای در دنیا تصریح کرد: نتیجه مطالعات تطبیقی بیانگر این موضوع است که بانک های توسعه ای همه کارها را به تنهایی انجام نمی دهند. خیلی از کارها را می توان برون سپاری کرد، با این رویکرد نه تنها ظرفیت بانک افزایش می یابد بلکه هزینه و قیمت تمام شده خدمات پایین می آید.

افخمی با اشاره به اینکه ما به دنبال تفکر تمرکزگرایی نیستیم، تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف به سمت گسترش شبکه ارتباطی و استفاده از خدمات تخصصی حرکت می کنیم. همانند بانک های پیشرو که با دیگران کار می کنند و از خدمات آنها استفاده می کنند. بدیهی است که همه کارها بطور متمرکز در سیستم بانکی، سامان نمی یابد. یکی از این کارها استفاده از شبکه خدمات مشاوران سرمایه گذاری است. که از قبل این تفکر در بانک بوده و دوره کنونی کمی پررنگ تر هم شده است.

وی افزود: در اغلب طرح ها از امکان سنجی و دانش مشاورینی که در حوزه تکنولوژی، مالی و اقتصاد بازار صاحب‏‌نظر هستند، استفاده می کنیم. از طرف دیگر برون سپاری امکان سنجی باعث شده که پاسخگوی تعداد بیشتری از متقاضیان که به دنبال تسهیلات هستند، باشیم. بد نیست به این مثال اشاره کنم که سابق بر این در حمل و نقل ریلی، یک لوکوموتیو، بیست واگن را دنبال خود می کشید اما حالا هر واگن برای خودش موتور محرکه دارد. علت تغییر سیستم به روش غیرمتمرکز چیست؟ این است که احتمال توقف را کم کند، ریسک را کاهش دهد و ظرفیت را بالا ببرد، به نظر می آید چنین مثالی برای بانک هم مصداق دارد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: تعداد پروژه هایی که به نتیجه رسیدند و اشتغالی که ایجاد می شود، بخشی از یک کار گروهی است که ما و مشاوران در کنار هم به ثمر رساندیم. بانک بیشتر به سیاست گذاری و ممیزی در کار مشاوران می‏ پردازد و نتیجه هم نسبتاً خوب شده است و کشور از آن منفعت می‌برد، زیرا رونق اشتغال و رفع بیکاری جوانان را به دنبال دارد. طی کردن مسیری که ترسیم کردم آسان نبوده و نیست اما در سایه همکاری، کار گروهی و هم‏ افزایی نتیجه بسیار خوب است.
کد مطلب: 10388