بهروز رضوی:
خوش‌حالم بعد از مرگ فیلمم را نساختند
ساخت مستندهایی درباره‌ی پیش‌کسوتان حوزه‌ی صدا که با زندگی بهروز رضوی در شبکه‌ی مستند آغاز شده است، با جلال مقامی، دوبلور پیش‌کسوت ادامه می‌یابد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۲۰
 
خوش‌حالم بعد از مرگ فیلمم را نساختند
 
ساخت مستندهایی درباره‌ی پیش‌کسوتان حوزه‌ی صدا که با زندگی بهروز رضوی در شبکه‌ی مستند آغاز شده است، با جلال مقامی، دوبلور پیش‌کسوت ادامه می‌یابد.

تحریرنو: مراسم رونمایی از مستند "روزگار بهروز" سه‌شنبه، ۲۷ بهمن‌ماه با حضور امیر تاجیک (مدیر شبکه‌ی مستند)، جعفری (قائم‌مقام معاون صدا)، مختار هوشنگی (مدیر تامین و پخش شبکه‌ی مستند)، ابوالفضل توکلی (تهیه‌کننده و کارگردان) و بهروز رضوی (گوینده‌ی رادیو) برگزار شد.

در ابتدای مراسم مدیر شبکه‌ی مستند با تشکر از حمایت‌های معاونت صدا، سخنانش را این گونه آغاز کرد: مستند "روزگار بهروز" به یکی از پیش‌کسوتان صدای رسانه ملی می‌پردازد. من همیشه گفته‌ام دو عنصر مهم نیروی انسانی و آرشیو، قدرت رسانه‌ها را در عرصه‌ی بین‌المللی تعیین می‌کند.

او با بیان این‌که رسانه‌ی ملی ما ستاره‌های درخشانی دارد که بعضا ناشناخته‌ هستند، ادامه داد: حوزه صداهای دیدنی یکی از بخش‌های شبکه‌ی مستند است که با مستند "روزگار بهروز" آغاز شد و با ساخت زندگی استاد جلال مقامی که از دیگر پیش‌کسوتان حوزه‌ی صدا هستند، ادامه پیدا کرده است. تاکنون ۶۰درصد از مستند زندگی آقای مقامی ساخته شده است.

مدیر شبکه‌ی مستند با اشاره به بهروز رضوی خاطرنشان کرد: ایشان بر گردن مستندهای ما حق بسیار دارند، چراکه صدای‌شان به بسیاری از مستند‌های ما شخصیت بخشیده است.

تاجیک خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که از ابتدای فعالیت‌مان در شبکه‌ی مستند آغاز کردیم استفاده هدف‌مند از آرشیو بود. آقای توکلی که برای دو مجموعه "سیمرغ" و "گلستانه" تصاویر خاطره‌انگیز را در قالب‌های مختلف پیدا و پخش می‌کرد، توانست ایده ساخت مستند "روزگار بهروز" را از طریق این آرشیو‌ها به‌دست آورد.

در ادامه‌ی مراسم بهروز رضوی با تشکر از شبکه مستند اظهار کرد: به نوبه‌ی خود بسیار خوش‌حالم که در طول زندگی‌ام فیلمی را از خودم تماشا می‌کنم و این اتفاق پس از مرگ من رخ نداده است.

او با اشاره به این‌که تاکنون اغلب آثارش در گویندگی در حوزه‌ی مستند بوده است، گفت: در مستند صداقتی وجود دارد که مجبور به دروغ‌گویی نمی‌شوم، به‌همین خاطر هم اغلب کارهایم چه در تلویزیون و چه در رادیو مستند بوده‌اند.

این پیش‌کسوت هنر دوبله یادآور شد:‌ من بسیار تبریک می‌گویم به شبکه‌ی مستند که چنین عواملی را دارند. هرگز تصور نمی‌کردم به این سرعت یک فیلم مستند ساخته شود. این آغاز یک حرکت خوب از شبکه مستند است که آدم‌ها را تا زنده هستند شناسایی و آثارشان را برای مردم یادآوری می‌کنند، چرا‌که نمی‌توان از مردم توقع داشت که همه‌ی آثار هنری یک فرد را دیده باشند. این دسته از مجموعه‌ها به مردم‌مان کمک می‌کنند تا برخی آثار را به یاد آورند.

توکلی، کارگردان و تهیه‌کننده‌ی مستند "روزگار بهروز" شکل‌گیری و ایده‌ی اولیه‌ی ساخت این مستند را تصاویر آرشیوی دانست که از بهروز رضوی و مهدی اخوان‌ثالث پیدا کرده بود.

او اظهار کرد:‌ زمانی‌که این تصاویر را دیدم این ایده به ذهنم رسید که مستندی از چهره‌های پیش‌کسوت‌مان بسازم و این موضوع را با مدیر شبکه مطرح کردم که بسیار مورد استقبال ایشان واقع شد.

توکلی خاطر نشان کرد:‌ شانس آوریم که سوژه‌ی آغازین‌مان آقای رضوی بودند، چراکه ایشان بسیار پدرانه و مهربان در طول این مدت با ما هم‌کاری می‌کردند.

او در پایان بهروز رضوی را علت ساخت مستند زندگی جلال مقامی دانست.

در ادامه‌ی این مراسم، مستند "روزگار بهروز" برای حاضران در مراسم پخش شد.

شایان ذکر است مستند "روزگار بهروز" جمعه ساعت ۱۴ از شبکه‌ی مستند راهی آنتن می‌شود. هم‌چنین این مستند جمعه‌ی آینده ساعت ۲۲ بازپخش می‌شود.
کد مطلب: 4591