تقدیر از برنامه‌های برتر ورزشی
معاون رئيس رسانه‌ی ملی در امور سيما از مطالعه برای راه‌اندازی ده شبكه‌ی ورزشی در آينده خبر داد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۱
 
تقدیر از برنامه‌های برتر ورزشی
 
معاون رئيس رسانه‌ی ملی در امور سيما از مطالعه برای راه‌اندازی ده شبكه‌ی ورزشی در آينده خبر داد.

به گزارش تحریرنو به نقل از روابط‌عمومی رسانه‌ی ملی، علی دارابی در مراسم قدردانی از برنامه‌‌های برتر ورزشی رسانه‌ی ملی در سال ۹۳ با اشاره به اهميت ورزش در سلامت و نشاط جامعه، از همه‌ی افراد و اقشار سرمايه‌گذار خواست برای توسعه‌ی ورزش وارد ميدان شوند.

معاون سيمای رسانه‌ی ملی با اشاره به‌حضور موثر صداوسيما در عرصه‌های ورزشی و پوشش حداكثری آن‌ها گفت: رسانه‌ی ملی در مسابقات جام‌جهانی فوتبال يار دوازدهم و حامی تيم‌ملی فوتبال جمهوری اسلامی ايران بود و به همه‌ی تعهداتش برای حمايت از ورزش عمل كرد.

وی با قدردانی از استقبال كم‌نظير مردم از برنامه‌های ورزشی به‌ويژه برنامه‌ی "بيست چهارده"، ارسال بيش از ۱۵۰ميليون پيامک به اين برنامه را نشان‌گر اقبال گسترده‌ی مردم به آن دانست.

معاون سيما تصريح كرد: سازمان صداوسيمای جمهوری اسلامی ايران در مسابقات جام‌جهانی برزيل، همه‌ی بازی‌های اين رقابت جهانی را در شبكه‌های سراسری خود انعكاس داد، كاری كه در هيچ‌يک از كشورهای آسيايی كه حتی تيم‌ملی‌شان در اين مسابقات حضور داشت اتفاق نيافتاد.

دارابی با اشاره به تحولات جدی در حوزه‌ی فن‌آوری رسانه‌ی ملی گفت: ما در آينده به‌دنبال اين هستيم كه مسابقات آسيايی را نيز همانند مسابقات جام‌جهانی حمايت كنيم و اميدواريم كاروان ورزشی جمهوری اسلامی ايران در اين مسابقات نيز افتخارات بزرگی را به ارمغان آورد.

وی با سپاس از همه‌ی دست‌اندركاران برنامه‌های ورزشی سيما از مديريت تدبير و حمايت‌های رئيس رسانه‌ی ملی از سيما برای پوشش موفق مسابقات جام‌جهانی قدردانی كرد.

معاون سيما موفقيت‌های ورزش در رشته‌های مختلف را مطالبه‌ی به‌حق مردم دانست و گفت: رسانه‌ی ملی به‌عنوان نماينده‌ی افكار عمومی از مسئولان می‌خواهد كه دلايل برخی از ناكامی‌های ورزشی را با وجود صرف بودجه‌های هنگفت برای مردم واكاوی و روشن كنند.

وی ابراز اميدواری كرد هم‌كاری و پشتيبانی رسانه‌ی ملی و جامعه‌‎ی ورزش و اصحاب رسانه توسعه و ارتقای هرچه بيش‌تر ورزش را موجب شود.

معاون سيما گفت: ورزش پيام‌آور صلح و دوستی است و در حوزه‌ی ديپلماسی عمومی می‌تواند معرف يک جامعه باشد بنابراين بايد به ورزش‌های قهرمانی و عمومی توجه ويژه كرد تا با برنامه‌ريزی درازمدت و عزم و اراده‌ی همگانی موفقيت‌های بيش‌تری به‌دست آيد.

وی افزود: ورزش در دنيای امروز در حوزه‌ی مسائل فرعی و حاشيه‌ای تلقی نمی‌شود بلكه رابطه‌ی معناداری با توسعه‌ی انسجام ملی، اعتماد ملی، كسب منزلت و غرور ملی، گردش‌گری و رونق كار و اشتغال دارد.

دارابی از دولت، مجلس و ساير نهادهای زيربط خواست كه با عزم ملی برای ترسيم نقشه‌ی راه و سند چشم‌انداز ورزش در سال‌های آتی برنامه‌ريزی كنند.
کد مطلب: 1247