بيان چالش‌های جامعه در "شکرآباد"
"شكرآباد" با رويكردی طنز و داستانی مسائل روز جامعه نظير اعتياد، دوست ناباب، تعامل خانواده‌ها با فرزندان، برخورد جامعه با افراد معتاد، بازنشستگی، مد و ديگر موضوعات اجتماعی و فرهنگی بیان می‌کند.
تاریخ انتشار : شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۲
 
شهاب عباسی
 
شهاب عباسی
"شكرآباد" با رويكردی طنز و داستانی مسائل روز جامعه نظير اعتياد، دوست ناباب، تعامل خانواده‌ها با فرزندان، برخورد جامعه با افراد معتاد، بازنشستگی، مد و ديگر موضوعات اجتماعی و فرهنگی بیان می‌کند.

تحریرنو: شهاب عباسی، كارگردان و تهيه‌كننده‌ی مجموعه‌ی "شكرآباد" درباره‌ی اين مجموعه گفت: نزديک به سه‌ماه است كه در حال كار روی اين مجموعه هستيم و طبق برنامه‌ريزی تا ۲۵ روز ديگر نيز تصويربرداری ادامه خواهد داشت.

عباسی افزود: قرار است اين مجموعه در دو اپيزود ده‌دقيقه‌ای پخش شود. ما برای اين سريال فضايی قديمی با جغرافيايی نامشخص را طراحی كرده‌ايم تا ناهنجاری‌های اجتماعی، رفتارهای مردم نسبت به موضوعات مختلف و مشكلات جامعه را در قالب طنز نشان دهيم. در اين مجموعه لوكيشن‌ها تقريبا ثابت است و شخصيت‌ها تغيير می‌كنند. در هر بخش يک داستان و موضوع را مطرح و به‌وسيله‌ی شوخی و طنز آن را بررسی می‌كنيم.

وی ادامه داد: ما در شكرآباد با رويكردی طنز و داستانی مسائل روز جامعه نظير اعتياد، دوست ناباب، تعامل خانواده‌ها با فرزندان، برخورد جامعه با افراد معتاد، بازنشستگی، مد و ديگر موضوعات اجتماعی و فرهنگی را كه همگی به‌نوعی از چالش‌های جامعه محسوب می‌شوند بيان می‌كنيم. ما برای اين مجموعه ۹۰ قسمت را در نظر گرفته‌ايم كه اگر مورد توجه مخاطبان شبكه نسيم قرار گرفت، ساخت آن را ادامه خواهيم داد.

وی داشتن ريتم تند در زمانی كوتاه را از جمله ويژگی‌های مجموعه‌ی طنز "شكرآباد" دانست و درباره‌ی بازيگران آن بيان كرد: در اين مجموعه از تمام بازيگرانی كه در خنده‌بازار حضور داشتند استفاده كرده‌ايم و بازيگرانی چون ابراهيم شفيعی، سياوش مفيدی، يزدان فتوحی، محمدرضا خسروی، آرش ميراحمدی و كورش معصومی در شكرآباد بازی می‌كنند.

كارگردان مجموعه‌ی "شكرآباد" درباره تفاوت‌های اين مجموعه با خنده‌بازار توضيح داد: ما در اين مجموعه از همه‌ی افرادی كه در خنده‌بازار حضور داشتند استفاده كرده‌ايم، حتی نويسندگان خنده‌بازاری هستند. بازيگران هم يكی هستند ولی ساختار كار متفاوت است. ما در شكرآباد به‌صورت سريال كار كرديم و مخاطب در هر قسمت يک داستان واحد را خواهد ديد. ولی در خنده‌بازار روايت‌ها اپيزوديک بود.
کد مطلب: 1529