کم تیراژ شدن کتاب‌ها خسران بزرگی است
نویسنده‌ی پر‌کار حوزه‌ی داستان، تیراژ کم کتاب‌ها در چند سال گذشته را نشانه‌ی کم‌اقبالی کتاب در بین اقشار مختلف جامعه عنوان کرد.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۹
 
کم تیراژ شدن کتاب‌ها خسران بزرگی است
 
علی‌اله سلیمی، نویسنده‌ی پر‌کار حوزه‌ی داستان، تیراژ کم کتاب‌ها در چند سال گذشته را نشانه‌ی کم‌اقبالی کتاب در بین اقشار مختلف جامعه عنوان کرد.

به گزارش تحریرنو به‌نقل از ستاد خبری نهاد کتاب‌خانه‌های عمومی کشور، علی‌اله سلیمی با اشاره به این‌که فرهنگیان، کتاب‌داران و رسانه‌ها می‌توانند نقش جدی در علاقه‌مند کردن شهروندان و دانش‌آموزان و دانشجویان به کتاب‌خوانی داشته باشند، گفت: کتاب‌خانه‌ها و رسانه‌ها در زمینه‌ی معرفی کتاب‌های موفق باید متمرکز‌تر عمل کنند.

و به این شکل می‌توانیم پایگاه تشویقی دائمی برای مطالعه در فضای جامعه ایجاد کنیم. بدون شک کتاب‌داران در این زمینه باید تلاش بیش‌تری داشته باشند و به شغل‌شان به مثابه‌ی یک کار کارمندی ساده نگاه نکنند.

وی در ادامه گفت: متاسفانه شاهد کم تیراژ شدن کتاب‌ها در چند سال گذشته بوده‌ایم و با گسترش شبکه‌های مجازی و فعالیت کاربران در این شبکه‌ها کتاب روز‌به‌روز مهجور‌تر می‌شود و باید فکری به‌حال این معضل جدی اندیشیده شود.

نویسنده‌ی مجموعه‌ی داستان‌های "ایستگاه باغ سرهنگ" و "سفر" معمولا صبح اتفاق می‌افتد افزود: باید به این قشر توجه بیش‌تری شود و شاید لازم باشد دوره‌های آشنایی با کتاب و روش‌های علاقه‌مند کردن دیگران به کتاب‌خوانی برای آن‌ها برگزار شود تا شاهد ترویج بیش‌تر کتاب‌خوانی در کتاب‌خانه‌های عمومی باشیم.
کد مطلب: 3153