حمیدرضا سیفی در نشست خبری اعلام کرد:
کارگر، کارفرما و بازنشستگان به آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه تبدیل شده‌اند
رئیس شورای عالی هم‌آهنگی تشکل‌های صنفی کشور با بیان این‌که سازمان تامین اجتماعی یک سازمان مردم نهاد است، گفت: باید همه‌ی نهاد در اختیار ملت قرار گیرد و قانون مدیریت آن اصلاح شود.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۹
 
کارگر، کارفرما و بازنشستگان به آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه تبدیل شده‌اند
 
حمیدرضا سیفی، رئیس شورای عالی هم‌آهنگی تشکل‌های صنفی کشور با بیان این‌که سازمان تامین اجتماعی یک سازمان مردم نهاد است، گفت: باید همه‌ی نهاد در اختیار ملت قرار گیرد و قانون مدیریت آن اصلاح شود.

به گزارش خبرنگار تحریرنو، نشست خبری "شورای عالی هم‌آهنگی تشکل‌های صنفی کشور" امروز بعدازظهر با حضور حمیدرضا سیفی، رئیس شورای عالی هم‌آهنگی تشکل‌های صنفی کشور، ناصر برهانی، نائب‌رئیس اول شورا، اعضای تشکل مرتبط با آن و اصحاب رسانه دراین شورا برگزار شد.

در این نشست خبری حمیدرضا سیفی، رئیس شورای عالی هم‌آهنگی تشکل‌های صنفی کشور اظهار داشت: شورای عالی هم‌آهنگی تشکل‌های صنفی کشور، خواستار سه جانبه‌گرایی در اداره‌ی سازمان تامین اجتماعی بر مبنای صنف‌های کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان شد و یکی از مشکلات در بخش تشکل‌ها در ایران، هم‌سو نبودن برآیند تشکل‌هاست که منجر به انجام موازی کاری‌ها و انرژی بر شدن امور شده است.

حمیدرضا سیفی افزود: این شورا مشتمل بر ۴ تشکل کارفرمایی، ۳ تشکل کارگری و ۱ تشکل بازنشستگی است تا با هم‌افزایی و برطرف کردن موازی‌کاری‌ها، مطالبه‌گر اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ قانون اساسی و بازوی اجرایی قوی برای دولت باشد، هم‌چنین مشکلات درونی بخش خصوصی را یک‌صدا بیان کند.

وی با بیان این‌که سازمان تامین اجتماعی یک سازمان مردم نهاد است، افزود: باید همه‌ی نهاد در اختیار ملت قرار گیرد و قانون مدیریت آن اصلاح شود.

این مسئول از ارجاع نامه‌ای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی از سوی این شورا خبر داد و گفت: در این نامه، اصلاح قانون مربوطه و اداره‌ی امور سازمان تامین اجتماعی از سوی حوزه‌های کارگری و کارفرمایی آن با وجود پوشش جمعیتی بیش از ۴۲‌میلیون نفری در سطح کشور، خواسته شده است.

ناصر برهانی، نائب رئیس اول شورا نیز در ادامه‌ی این نشست گفت: امروز کارگر، کارفرما و بازنشستگان به آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه تبدیل شده‌اند.

ناصر برهانی با بیان این‌که همه‌ی اموال سازمان تامین اجتماعی متعلق به این قشرهاست، ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در حالی که در جهان دولت‌ها نقش پر رنگ و اثرگذاری در سازمان‌های رفاهی و تامین اجتماعی دارند، اما در ایران همه‌ی مسائل از سوی کارگران و کارفرمایان دنبال می‌شود.

وی افزود: امروز در این‌جا گردهم آمده‌ایم تا اعلام کنیم از منافع‌مان که در گروی اصلاح ساختار تامین اجتماعی و برقراری اصل سه جانبه‌گرایی در اداره‌ی این سازمان است، خارج نمی‌شویم.

برهانی در ادامه‌ی تشکیل مجدد شورای عالی تامین اجتماعی را خواستار شد که در سال‌های گذشته به شیوه‌ی هیئت امنایی تغییر یافته بود.

وی افزود: این شیوه جواب‌گوی خیل عظیم خواسته‌های خانواده‌ی بزرگ تامین اجتماعی نیست و دولت نیز باید فقط نقش نظارتی در آن داشته باشد.

نایب‌رئیس شورای عالی هم‌آهنگی تشکل‌های صنفی کشور ادامه داد: مباحثی هم‌چون درمان و یا تجمیع بیمه‌های تامین اجتماعی را بر نمی‌تابیم و با آن‌ها مخالفیم، زیرا از محل پول‌های مردمی ایجاد شده و شکل گرفته است و معتقدیم دولت باید فقط درمان را نظام‌مند کند.

وی با بیان این‌که بدهی دولت به تامین اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: دولت از دوران پس از انقلاب تاکنون بیش از هزار‌میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است که پرداخت آن می‌تواند از بسیاری مشکلات این سازمان بکاهد.

اعتراض به شیوه‌ی اداره‌ی سازمان تامین اجتماعی، در نظر گرفته شدن خسارت‌های بیمه‌شدگان، مشکل تعلق نگرفتن سرانه‌ی درمان برای تامین اجتماعی و سامان‌دهی همه‌ی افراد تحت پوشش این سازمان، از جمله مسائل و مشکلات مطروح شده در این جلسه از سوی شرکت‌کنندگان بود.

بنابر این گزارش، نمایندگان کانون انجمن صنفی کارفرمایان استان تهران، اتاق بازرگانی تهران، کانون عالی کارفرمایان ایران و مجمع نمایندگان کارگران استان تهران و کشور در این جلسه حضور داشتند.
کد مطلب: 3586