دکتر علی نوذرپور؛
از هرگونه سرمایه گذاری در منطقه ۲۲، استقبال می کنیم
شهردار منطقه ۲۲، تاکید کرد: از سرمایه گذاری برای توسعه منطقه ۲۲ استقبال می کنیم و تلاش خواهیم کرد تا بستر مناسبی برای سرمایه گذاری در منطقه ایجاد و سرمایه گذاران احساس امنیت کند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۱
 
از هرگونه سرمایه گذاری در منطقه ۲۲، استقبال می کنیم
 
شهردار منطقه ۲۲، تاکید کرد: از سرمایه گذاری برای توسعه منطقه ۲۲ استقبال می کنیم و تلاش خواهیم کرد تا بستر مناسبی برای سرمایه گذاری در منطقه ایجاد و سرمایه گذاران احساس امنیت کند.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، دکتر نوذرپور شهردار منطقه، به همراه جمعی از مدیران شهری منطقه از روند اجرایی پروژه ایران مال بازدید کرد. وی در جریان این بازدید در جمع مدیران این پروژ ه تجاری و فرهنگی ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در این پروژه خاطرنشان کرد: منطقه۲۲، یکی از مناطق جدیدالتاسیس شهر تهران است و باید به واسطه نو بودن، بافت معماری و شهرسازی آن نیز جدید و متفاوت با سایر مناطق تهران بخصوص مناطق میانی و مرکزی شهر، باشد. به همین دلیل باید با بکارگیری طرح های خلاقانه و نوآورانه، نگاهی نو و جدید در فعالیت های معماری و شهرسازی خاص منطقه، صورت بگیرد.

وی افزود: همانگونه که مناطق مرکزی در بخش تهران قدیم یک برند برای شهر تهران به شمار می روند، منطقه ۲۲ نیز برند تهران جدید است که باید در معماری و طراحی فضای عمومی آن، از دانش، تکنولوزی های روز و فناوری های نو استفاده شود.

نوذرپور با بیان اینکه مجموعه ایران مال یکی از شاخص ها و المان های منطقه ۲۲ خواهد شد، گفت: مجموعه ایران مال در کنار خیل عظیم پروژه های عمرانی که در منطقه اجرا و یا در حال اجرا می باشند، در آینده از برندهای شاخص منطقه به حساب می آید. مجموعه دارایی ها و سرمایه هایی که در این منطقه وجود دارد؛ متعلق به مردم و مدیریت شهری منطقه است و میزان علاقمندی و تعلق خاطر مدیریت شهری در به ثمر رسیدن پروژه ها، به اندازه ای است که حداکثر تلاش خود را بکار خواهد گرفت تا شاخص های مهم شهری در منطقه ۲۲ شکل بگیرد.

وی یادآور شد: شهرداری به عنوان یک سازمان عمومی غیر دولتی که مشروعیت خود را از مردم می گیرد، ایجاد شده تا بستر مناسبی برای فعالیت های مردم، تولید ثروت، اشتغال را فراهم کند.

نوذرپور تاکید کرد: باید خدمات مناسب به مردم ارائه شود و زیرساخت های مناسب برای رفت و آمد و زندگی آنها تسهیل شود و کسب و کار در منطقه رونق گیرد. مشکلاتی که امروزه مدیریت شهری تهران با آن مواجه است، به دلیل اتکاء به درآمدهای ناشی از ساخت و سازی است که اگر این درآمدها محقق نشود؛ ادامه کار توسط مدیریت شهری متوقف خواهد شد؛ ضمن اینکه کمکی نیز از جانب دولت دریافت نمی شود.

شهردار منطقه ۲۲ خاطرنشان کرد: متاسفانه از دهه ۶۰ به بعد کمک های دولت به شهرداری کاهش پیدا کرد. بیش از ۵۰ درصد درآمد شهرداری ها از محل ردیف های بودجه های دولتی تامین می شد که در حال حاضر این رقم به ۶ حدود درصد رسیده و بیش از ۹۴ درصد درآمدها توسط خود شهرداری ها باید تامین می شود. این درآمدها عمدتا ناشی از ساخت و ساز و عوارضی است که به شهرداری تعلق می گیرد. سال گذشته ۷۹ درصد از درآمد شهرداری تهران از محل عوارض ساخت و ساز و درآمدهای ناپایدار و ۲۰ درصد آن نیز از محل مالیات بر ارزش افزوده تامین شده است.

وی اضافه کرد: بیشتر درآمد پایدار محقق شده شهرداری ناشی از عوارض نوسازی است که بر خلاف جایگاه اصلی و قانونی آن که در سال ۴۷ دیده شده بود و جوابگوی حدود ۳۰ الی ۳۲ درصد بودجه شهرداری ها بود؛ در حال حاضر این مقدار به ۲ درصد رسیده است که این مساله خطرناک است. در این راه لازم است تا قانون جدید شهرداری ها نوشته و به تصویب مجلس برسد. لازم است در حوزه درآمدهای پایدار اتفاقات جدیدی رخ دهد تا میزان اتکاء شهرداری ها بر ساخت و ساز کاهش پیدا کند. همچنین با وجود بدهی ها و هزینه های جاری که در شهرداری تهران وجود دارد، تامین و پرداخت این هزینه ها هم با مشکلاتی روبه رو است.

نوذرپور مطرح کرد: متاسفانه در حوزه حمل و نقل عمومی در مدیریت شهری گذشته، اتفاقات خوبی رخ نداده است. در حال حاضر از ۶ هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوسی که در شهر تهران وجود دارد، ۷۵ درصد آن فرسوده و بالای ۸ سال عمر دارند. در این راستا لازم است تا کل ناوگان حمل و نقل شهر تهران بازسازی و نوسازی شود. باید حداقل۵ هزار اتوبوس جدید جایگزین ناوگان قبلی و بیش از ۳ هزار دستگاه دیگر نیز خریداری شود تا توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی را باعث شود.

شهردار منطقه۲۲، با بیان اینکه مشکل حمل و نقل شهر تهران یکی از معضلات جدی و اساسی به شمار می رود، اظهار کرد: علی رغم ا ادعای صورت گرفته در دوره مدیریت گذشته مبنی بر انجام ۷۰ درصدی جابه جایی شهروندان تهرانی از طریق مترو و اتوبوس، تنها ۵۰درصد سفرهای درون شهری با ناوگان حمل و نقل عمومی انجام می شود.

وی رعایت قوانین و مقررات شهرسازی و معماری را یکی از الزامات اصلی در حوزه شهرسازی عنوان کرد و گفت: پیاده کردن استانداردها و قوانین شهرسازی لازم و نادیده گرفتن آنها، باعث به خطر افتادن جان مردم می شود. رابطه متقابل مردم و شهرداری ایجاب می کند تا مدیریت شهری، توجه خود را به بهبود زندگی مردم معطوف کند و مردم فکر نکنند که اگر عوارضی به شهرداری پرداخت می کنند این از جیبشان رفته بلکه از این عوارض برای تامین زیرساخت های شهری، رونق کسب و کار و ... استفاده می شود.

نوذرپور با بیان اینکه از هرگونه سرمایه گذاری برای توسعه منطقه ۲۲ استقبال می کنیم، گفت: تلاش خواهیم کرد تا بستر مناسبی برای سرمایه گذاری در منطقه ایجاد و سرمایه گذاران احساس امنیت کنند.

گفتنی است پروژه تجاری و فرهنگی ایران مال یکی از بزرگترین پروژه های تجاری و فرهنگی خاورمیانه است که مراحل ساخت و بهره برداری آن در نیم سال ابتدای سال آینده طبق گفته مدیران آن به پایان خواهد رسید.
کد مطلب: 14522