در دیدار کواکبیان با دبیران شورایاری منطقه ۲۲ عنوان شد؛
لزوم مشارکت جدی سازمان های خدمات رسان برای احداث زیرساخت ها در منطقه ۲۲
کواکبیان نماینده تهران با حضور در منطقه ۲۲ با دبیران شورایاری محلات دوازدهگانه ،مدیر روابط عمومی، شهردار ناحیه ۴،نماینده ائمه جماعات منطقه دیدار کرد. در این جلسه شورایاران و دبیران شورایاری منطقه به بیان مشکلات محلات، نقطه نظرات و درخواست های خود پرداختند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۵
 
لزوم مشارکت جدی سازمان های خدمات رسان برای احداث زیرساخت ها در منطقه ۲۲
 
کواکبیان نماینده تهران با حضور در منطقه ۲۲ با دبیران شورایاری محلات دوازدهگانه ،مدیر روابط عمومی، شهردار ناحیه ۴،نماینده ائمه جماعات منطقه دیدار کرد. در این جلسه شورایاران و دبیران شورایاری منطقه به بیان مشکلات محلات، نقطه نظرات و درخواست های خود پرداختند.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، کواکبیان نماینده مردم تهران در ابتدای این جلسه به بیان سخنان خود پرداخت و گفت: از ابتدای سال ۹۶ بنا بر برنامه ریزی های صورت گرفته قرار براین شد تا در هر منطقه ۳ جلسه با شورایاران،مردم ومسئولان اجرایی مناطق برگزار شود. شورایاری ها به دلیل اینکه در ارتباط مستقیم با مردم هستند و در دل محلات حضور دارند و از مشکلات شهروندان محلات باخبر هستند کمک نمایند تا بتوانیم در مرتفع نمودن مشکلات همشهریان اقدامات موثری انجام شود. در جلسه دیگر تلاش خواهیم کرد تا در یکی از مساجد منطقه با دعوت از مسئولین ذیربط در مسجد و در جمع مردم جوابگوی مشکلات باشند. در جلسه سوم در فرمانداری شهر تهران پیگیری کلیه مشکلات و مطالبات مناطق با حضور نمایندگان شورای شهر و مسئولان اجرایی مناطق و شورایاران به بررسی مشکلات شهروندان خواهیم پرداخت.

وی یادآور شد: فلسفه برگزاری این جلسات بر این است تا فارغ از کلیه بحث های سیاسی مسائل اولویت دار مناطق بیان شود تا بر اساس آن با بکارگیری بعد نظارتی مجلس، خلاهای قانونی موجود را در جهت رفع و حل مشکلات با دعوت از مسئولین امر از بین ببریم.

در ادامه قدیمی دبیر دبیران شورایاران منطقه ۲۲ به بیان سخنانی پرداخت و گفت: در کنار خیل عظیم پروژه های تجاری که در این منطقه ساخته و در حال ساخت می باشد متاسفانه تعداد مدارس موجود منطقه در کلیه مقاطع اندک است. یکی از عمده ترین مشکلات منطقه ۲۲ نداشتن آموزش و پرورش مستقل است. متاسفانه از سال ۸۵ توسط شهرداری زمینه هایی به صورت رایگان به آموزش و پرورش به منظور ساخت مراکزآموزشی در منطقه داده شد و متاسفانه با توجه به مشکلات و اختلافات بوجود آمده کار ساخت و سازها نیمه تمام ماند.

وی افزود: با وجود تصفیه خانه شماره ۶ سازمان آب در منطقه، متاسفانه آب شرب و مصرفی شهر تهران در این منطقه وجود ندارد و به دلیل نیترات بالای زیاد، آب این منطقه برای مصارف شرب قابل استفاده نیست. بوی بد حاصل از فاضلاب، عدم روشنایی های کافی در سطح منطقه و عدم تعامل اداره برق منطقه با شهرداری،قطع برق تعدادی از سراهای محلات، بوستان ها و معابر منطقه،کمبود مراکز بهداشتی درمانی در دسترس، عدم آنتن دهی مناسب شبکه های موبایلی و تلویزیونی، وجود پادگان های نظامی، عدم وجود کمیته امداد و بنیاد شهید مستقل،عدم ساماندهی ادارت و سازمان های دولتی، مساجد نیمه کاره منطقه مشکلات عدیده ای را برای مردم بوجودآورده است.

قدیمی بیان کرد: به دلیل نبود خطوط مترو در منطقه و ضعف ناوگان حمل و نقلی منطقه، خط ۷ مترو تهران باید زیرنظر متخصصین امر در منطقه ۲۲ کشیده شود. متاسفانه گازرسانی در تعدادی از محلات منطقه با کپسول انجام می شود و کمبود سرانه های ورزشی،خدماتی و آموزشی زنگ خطری برای آینده این منطقه خواهد بود.

وی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی در منطقه ۲۲ به نسبت سایر مناطق شهر تهران کمتر است، عنوان کرد: وجود خیل کثیر تعاونی ها،ارگانها و سازمان های مختلف مسکن ساز در این منطقه مشکل ساز شده است. به این نکته نیز اشاره شود که ۳۰ درصد زمین های خریداری شده به تعاونی ها واگذار و مابقی به شهرداری برای ساخت معابر، خدمات عمرانی،ورزشی واگذار می شود تا اقدامات لازم برای ساخت امکانات رفاهی در محلات انجام شود. ضمنا از سوی شهرداری به سازمان های مختلف زمین هایی واگذار شده ولی متاسفانه خدمات رفاهی و خدماتی که باید متقابلا از سوی سازمان های خدمات رسان منطقه ایجاد شود، ترتیب اثر داده نمی شود. باید تلاش شود در ازای هر واحد تجاری و عمرانی که ساخته می شود تعدادی مراکز درمانی و آموزشی نیز ساخته شود.

قدیمی اضافه کرد: ضمنا متاسفانه اکثریت انبوه سازان نیز از احداث سرانه های آموزشی،تفریحی، ورزشی و ... در محدوده اجرای پروژه خود سرباز زده اند و پس از ساخت نیز مطمئنا در این خصوص اقدام نخواهند کرد.

دبیر دبیران شورایاری محلات منطقه ۲۲ در پایان سخنان خود افزود: با توجه به اینکه منطقه ۲۲ قطب گردشگری شهر تهران محسوب می شود، در ایام تعطیل تعداد بسیار زیادی گردشگر وارد منطقه می شوند. در این حال با وجود ظرفیت های زیاد گردشگری مستقر در منطقه می توان از فرصت های بوجود آمده برای تبدیل تهدید ها به فرصت ها برای منطقه و حتی شهر تهران استفاده کرد. در این بین ترافیک بوجود آمده در این منطقه و کمبود پارکینگ های عمومی برای استفاده مردم یکی از مشکلات منطقه در ایام تعطیل است. ساخت و سازهای غیر اصولی برج های در اطراف دریاچه شهدای خلیج فارس نیز مشکلات زیست محیطی زیادی نیز بوجود آورده است.

در ادامه سایر دبیران محلات نیز نقطه نظرات و مشکلات خود را بیان کردند.

هاشمیون مدیر روابط عمومی شهردار منطقه نیز در سخنانی با بیان اینکه منطقه ۲۲ به عنوان یک منطقه برخوردار در سطح تهران شناخته شده اما متاسفانه از حیث برخورداری زیرساخت های خدماتی و رفاهی دارای مشکلات عدیده ای است ، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با روی کارآمدن مدیریت جدید شهر تهران و به تبع آن تغییر مدیریت جدید منطقه ۲۲ مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی ملاک کلیه برنامه های عمرانی و ساخت و سازهای منطقه خواهد بود ولی در این بین مشکلاتی در سطح منطقه وجود دارد که مشکلات زیادی برای مردم بوجود آورده است. خوشبختانه با تلاشی که در سالهای گذشته شده کلیه زیرساخت ها و انشعابات آب از سد کرج شامل تونل و تصفیه خانه انجام شده است. این تصفیه خانه بزرگترین تصفیه خانه آب خاورمیانه خواهد بود و با کیفیت ترین آب شرب با ظرفیت ۱۵ مترمکعب در ثانیه به مناطق ۲۱ و ۲۲ و شمال و شمال غرب تهران را تحت پوشش قرار خواهد داد که متاسفانه با پیشرفت بیش از ۹۸ درصد و صرف حدود ۲ هزار میلیارد ریال متوقف شده و معطل تامین اعتبار و نقدینگی دو درصد می باشد.

به گفته مدیر روابط عمومی همچنین علیرغم واگذاری ساختمان مناسب به آموزش و پرورش در سالهای قبل و اعلام استقلال اداره مستقل آموزش و پرورش منطقه ۲۲ متاسفانه به یکباره ساختمان تخلیه و مجددا آموزش و پرورش منطقه ۲۲ با منطقه ۵ تجمیع گردید و قدر مسلم با استقلال آموزش و پرورش این منطقه امکان پیگیری معضلات آموزشی به نحو بهتری ممکن خواهد بود.

وی عدم وجود سرکلانتری در منطقه را یکی از مشکلات مهم منطقه عنوان کرد و گفت: ساخت و سازها در منطقه در حال انجام است اما متاسفانه به تناسب کارهایی که شهرداری انجام می دهد سایر سامانها خود را مکلف نمی بینند به اینکه تلاش کنند تا تاسیسات زیربنایی از جمله آب، گاز، برق و ... در منطقه راه اندازی شود و ان شالله با تعاملاتی که در آینده و با تلاش نمایندگان شهر تهران و مسئولین امر صورت خواهد گرفت، مشکلات منطقه ۲۲ مرتفع شود.

در انتها نیز نگهبان شهردار ناحیه ۴ شهرداری منطقه ۲۲ نیز اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلاتی که در منطقه وجود دارد نبود آموزش و پرورش مستقل ،مشکل فاضلاب منطقه و عدم همکاری های لازم و زیرساخت ها در این زمینه است که برای کلیه ساکنین مشکل ساز شده است.
کد مطلب: 13841