مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد؛
تشریح شرایط ثبت نام در مدارس شاهد و از طریق سامانه الکترونیکی سجا
مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش به تشریح شرایط ثبت نام در مدارس شاهد در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ پرداخت و افزود: ثبت نام در مدارس شاهد تنها از طریق سامانه سجا صورت می گیرد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۳۷
 
تشریح شرایط ثبت نام در مدارس شاهد و از طریق سامانه الکترونیکی سجا
 
مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش به تشریح شرایط ثبت نام در مدارس شاهد در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ پرداخت و افزود: ثبت نام در مدارس شاهد تنها از طریق سامانه سجا صورت می گیرد.

به گزارش تحریرنو ؛ محمدرضا رزاقی در نشستی خبری که با موضوع ثبت نام در مدارس شاهد، در ساختمان شهید دکتر بهشتی برگزار شد، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ثبت نام پایه اول ابتدایی از اول خرداد ماه از طریق سامانه الکترونیکی سجا آغاز و تا ۱۵ خردادماه ادامه دارد.

وی افزود: از ۱۷ تا ۱۹ خرداد ماه، پیامکی به اولیا ارسال تا آنها از پذیرش فرزندانشان در مدارس شاهد باخبر شوند و از ۲۰ تا ۲۷ خرداد به ارائه مدارک بپردازند؛ بنابراین مدیران مدارس شاهد پس از بررسی مدارک، نتیجه قطعی ثبت نام را از ۲۷ خرداد تا سوم تیرماه به اطلاع اولیا می رساند.

رزاقی اول تا چهاردهم تیرماه را فرصت ثبت نام پایه هفتم در مدارس شاهد عنوان و اعلام کرد: اولیا مدارک را از ۱۷ تا۲۷ تیرماه به مدرسه ارائه می دهند تا نتیجه قطعی ثبت نام از ۲۸ تیرتا سوم مرداد ارائه شود.

وی ادامه داد: درخصوص پایه دهم، اولیا می توانند ثبت نام اولیه را از دهم تا ۲۴ تیرماه انجام دهند و پساز ارائه مدارک از ۲۶ تیرماه ،‌از سوم تا ۱۷ مرداد ماه نتایج قطعی ثبت نام از طریق پیامک به اطلاع خانواده می رسد.

رزاقی ثبت نام را تنها از طریق سامانه سجا امکان پذیر دانست وتصریح کرد: ثبت نام دانش آموزان میان پایه در هر سه دوره تحصیلی از اول تا دهم مردادماه انجام می شود.

وی از فعالیت ۱۳۵۰ مدرسه شاهد در سطح کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: امکان افزایش تعداد مدارس وجود ندارد و ظرفیت ها تغییر نمی کند، اما اگر در منطقه ای متقاضی کم باشد، مدرسه جا به جا و به منطقه ای که متقاضی بیشتری دارد منتقل می شود.

مدیر کل شاهد وامورایثارگران گفت: ۳۷۰ هزار دانش آموز در سال تحصیلی جاری در مدارس شاهد به تحصیل مشغول هستند که از این تعداد بیش از ۶۰ درصد فرزندان شاهد وایثارگران هستند.

وی ادامه داد: چیزی به نام شهریه در مدارس شاهد نداریم ، اما با بت کلاس های فوق برنامه و مکمل که در برنامه رسمی مدارس شاهد وجود دارد، براساس مصوبه، بین ۳۸۰ تا ۶۴۰هزار تومان در دوره ابتدایی، ۴۴۰ تا۷۳۰ در دوره متوسطه اول و بین ۵۳۰ تا ۹۵۰ هزار تومان برای دوره متوسطه دوم تعیین شده است.

رراقی افزود: براساس شرایط هر منطقه شهریه بابت کلاس های فوق برنامه و مکمل می تواند متغیر باشد و فرزندان فرهنگیان نیز می توانند از ۴۰ تا۱۰۰ درصد تخفیف برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: آموزش معلمان مدارس شاهد در ۲۳ استان به پایان رسیده و آموزش معلمان سایر استان ها نیز بعداز ماه مبارک رمضان انجام می شود.

مدیر کل شاهد و امورایثارگران اظهار کرد: هیچ آزمونی برای ورود به مدارس شاهد برگزار نمی شود و پذیرش تنها براساس اولویت و ارائه مدارک شاهد و ایثارگران در درجه اول و دانش آموزان برتر علمی، فرزندان فرهنگیان، خیرین وشاغلین در بنیاد شهید در درجه دوم صورت می گیرد.

وی ازاجرای طرح افزودن یک کلاس کاردانش و مهارت آموزی به مدارس شاهد در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ خبر دادو افزود: استان هایی که آمادگی دارند، می توانند در این زمینه اقدام کنند.

رزاقی خاطرنشان کرد: ۲۵ هزار و ۶۴ نفر جانباز، ۴ هزار و ۶۰۰ نفر آزاده و ۵۲ هزار و ۳۰۶ نفر رزمنده در بین فرهنگیان شاغل و بازنشسته وجود دارد.
کد مطلب: 15868