خاک‌سپاری پوران فرخزاد با طنین شعر
پیکر پوران فرخزاد پس از تشییع از مقابل بیمارستان محل درگذشتش در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۵
 
خاک‌سپاری پوران فرخزاد با طنین شعر
 
پیکر پوران فرخزاد پس از تشییع از مقابل بیمارستان محل درگذشتش در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.

به گزارش تحریرنو، مراسم تشییع پیکر این نویسنده، شاعر و پژوهشگر صبح یکشنبه ۱۲ دی‌ماه بدون انجام سخنرانی از مقابل بیمارستان ایرانمهر برگزار شد. اما مراسم خاک‌سپاری او با شعرخوانی همراه بود.

در این مراسم یونس اورنگ خدیوی از احمد شاملو شعر خواند. همچنین غلامحسین سالمی شعری از خود پوران فرخزاد خواند و جمله‌هایی را در بزرگداشت شخصیت او بیان کرد. او در انتهای سخنانش شعری از فروغ فرخزاد خواند:

دلم گرفته است / دلم گرفته است / به ایوان می‌روم و انگشتانم را بر پوست کشیده شب می‌کشم / چراغ‌های رابطه تاریکند / چراغ‌های رابطه تاریکند / کسی مرا به آفتاب / معرفی نخواهد کرد / کسی مرا به میهمانی گنجشک‌ها نخواهد برد / پرواز را به خاطر بسپار / پرنده مردنی‌ست

فرخ‌مهر کیوان ‌نیز قصیده‌ای برای پوران فرخزاد خواند.

در کنار خانواده فرخزاد، از حاضران در مراسم تشییع پیکر این چهره فرهنگی به اسدالله امرایی، فرهاد عابدینی، کامران ملکی، فرخنده حاجی‌زاده، حسن صفدری، مهری رحمانی، پوران کاوه، سیما مافیها، بهاره رضایی، مهری شاه‌حسینی و محمد نوری‌زاد می‌توان اشاره کرد.

پوران فرخزاد خواهر فروغ فرخزاد که نهم دی‌ماه و در بیمارستان از دنیا رفت، متولد بهمن‌ماه سال ۱۳۱۲ بود. از جمله آثار او به "زن از کتیبه تا تاریخ" (دانشنامه زنان فرهنگساز ایران و جهان در دو جلد)، "اوهام سرخ شقایق" (گزیده‌ای از اشعار زنان جهان)، "نیمه‌های ناتمام؛ سیری در شعر زنان از رابعه تا فروغ"، "زن شبانه موعود" (نشان زن در آثار سهراب سپهری)، "کسی که مثل هیچ‌کس نیست" درباره فروغ فرخزاد، مجموعه شعر "خوشبختی در خوردن سیب‌های سرخ"، مجموعه داستان "دیداری در پاییز"، مجموعه‌ رباعی "جنگ مشوش"، داستان‌های بلند "در پس آینه" و "آتش و باد"، رمان "در انتهای آتش و آیینه‌" و فرهنگ "کارنمای زنان کارای ایران از دیروز تا امروز" می‌توان اشاره کرد.
کد مطلب: 9260