دکتر ایمانی خوشخو خبر داد؛
برگزاری کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق در دانشگاه علم و فرهنگ
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: نظام مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست ( HSE) موضوعی مغفول مانده در دانشگاه ها است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۶
 
برگزاری کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق در دانشگاه علم و فرهنگ
 
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: نظام مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست ( HSE) موضوعی مغفول مانده در دانشگاه ها است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گزارش تحریرنو ؛ نشست خبری نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق با حضور دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و ریاست کنفرانس،دکتر علی احمدی دبیر کنفرانس،دکتر علی احمد یار احمدی رئیس شورای سیاستگذاری و جمعی از اصحاب رسانه در محل ساختمان دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری دکتر ایمانی خوشخو با اشاره به عملکرد دانشگاه علم و فرهنگ گفت:در حال حاضر در یکی از دانشگاه های نسل سوم در حال خدمت هستیم و بنا داریم در مسائل مهم کشور از ظرفیت هایی که داریم بتوانیم دانشجویان شاغل به جامعه تحویل بدهیم که در همین راستا تصمیم داریم با توجه به ایجاد رشته های مرتبط مانند مدیریت فرهنگی و راه اندازی رشته سیاست گذاری فرهنگی در آینده ای نزدیک، ملزومات و شرایط تاسیس پارک فناوری های نرم و صنایع فرهنگی را ایجاد کنیم.

وی دانشگاه علم و فرهنگ را یکی از دانشگاه های سازنده اعلام کرد و گفت: این دانشگاه علاوه بر آموزش و پژوهش در حوزه کارآفرینی هم نقش مهمی ایفا کرده است.

وی همچنین به تاسیس دپارتمان نفت و گاز در دانشگاه علم و فرهنگ اشاره کرد و گفت: این مجموعه با هدف آموزش به فعالان حوزه نفت و توسعه فناوری های این حوزه تاسیس شده است.

ایمانی خوشخو که ریاست نخستین کنفرانس ملی فرماندهی اطفای حریق را به عهده دارد یکی از مشکلات جامعه را مدیریت مسائل مهم و بحران در حوادث آتش سوزی اعلام کرد و افزود: در قالب این کنفرانس درصدد بررسی علمی و تخصصی این موضوع مهم خواهیم بود و می خواهیم به طور علمی راجع به اطفا حریق و مسائل مرتبط آن ورود کنیم.

در ادامه این نشست دکتر یار محمدی رئیس شورای سیاستگذاری کنفرانس ملی عملیات اطفای حریق هم گفت: نظام مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست ( HSE) موضوعی فراموش شده در دانشگاه ها است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

دکتر علی احمد یارمحمدی افزود: هرچند واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و صنعتی شریف به این موضوع مهم پرداختند اما سایر دانشگاه های کشور باید به آن توجه جدی تر داشته باشند و رشته تحصیلی آن را ایجاد کنند و به این موضوع مهم به صورت مجرا در داخل کشور پرداخته شود و باید به صورت جمعی محقق شود.

یارمحمدی در اشاره به حوادث آتش سوزی اخیر در مجموعه های وزارت نفت و پلاسکوی تهران گفت: وقوع آتش سوزی هایی مانند پتروشیمی بوشهر و ساختمان پلاسکوی تهران و بررسی علل این حوادث ما را بر آن داشت که در قالب یک مجموعه علمی روی علل این حوادث تمرکز کنیم تا نواقص امدادرسانی به طور دقیق و علمی مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر علی احمدی دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق هم درباره این کنفرانس گفت: تاکنون ۳۸ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده که بخش عمده آن توسط شاغلان و متخصصان حوزه نفت تهیه شده است.

وی در ادامه افزود: این کنفرانس دارای ۱۴ سرفصل است که اصول فرماندهی اطفای حریق، سلسله مراتب فرماندهی اطفای حریق، مبنای استعدادیابی و آموزش و تربیت فرماندهان عملیات اطفای حریق از جمله آنهاست.

وی برگزاری کارگاه های آموزشی؛ پنل های تخصصی و برپایی نمایشگاه را از برنامه های جانبی اعلام کرد و گفت: از تعدادی آتش نشان هم در این مراسم تقدیر خواهد شد و دو چهره برجسته از کشورهای هلند و فرانسه  که سوابق درخشانی در امر اطفا حریق دارند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

وی بر لزوم تدوین شاخص های تربیت فرماندهان عملیات اطفای حریق تاکید کرد و گفت: این کار مهم در این رویداد علمی انجام خواهد شد و نتایج آن در اختیار صنعت نفت قرار می گیرد.

نخستین کنفرانس ملی فرماندهی اطفای حریق با همکاری وزارت نفت و با حضور متخصصان و فعالان این حوزه روزه های ۲۷ و ۲۸ تیرماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار خواهد شد.
کد مطلب: 12286