شهرام گیل آبادی در نشست خبری طهران ۲۳۰؛
طهران ۲۳۰ در جهت جذب حداکثری توان گردشگری شهری گام برمی دارد
رییس مرکز ارتباطات و اموربین الملل شهرداری تهران گفت: طهران ۲۳۰ در امتداد دیگر کارهای شهرداری تهران یک کار ارتباطی جدید است تا همه شهروندان با توان گردشگری جزییات محل زندگی، پیشینه و هویت شهرشان آشنا شوند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۵۸
 
طهران ۲۳۰ در جهت جذب حداکثری توان گردشگری شهری گام برمی دارد
 
رییس مرکز ارتباطات و اموربین الملل شهرداری تهران گفت: طهران ۲۳۰ در امتداد دیگر کارهای شهرداری تهران یک کار ارتباطی جدید است تا همه شهروندان با توان گردشگری جزییات محل زندگی، پیشینه و هویت شهرشان آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار تحریرنو ،نشست خبری طهران ۲۳۰ که به مناسبت دویست و سی امین سالگشت انتخاب تهران به عنوان پایتخت ایران نامیده شده ،با حضور شهرام گیل آبادی رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران،مهدی عباسی شهردار منطقه۱۷ و اصحاب رسانه در محل ساختمان شهرداری منطقه۱۷ برگزار و گیل آبادی با بیان اینکه یکی از مولفه هایی که امروز در زمره مسئولیت اجتماعی تعریف می شود، فخر اجتماعی آدم هاست، گفت: فخر اجتماعی به دست نمی آید مگر اینکه پیشینه زیست اجتماعی شهرمان را بدانیم و برای پیشبرد اهداف استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این نقطه ای است که تمام دنیا از آن بهره می برند، ادامه داد: در کشوری مانند انگلیس تصویری که به دنیا داده شده این است که می توان با مشکلات اجتماعی روبرو شد اما پیشینه تاریخی در ارتباط با هویت و تاریخ مغفول می ماند چرا که فخر اجتماعی تصویر بزرگی است که هر کسی از خود می دهد.

گیل آبادی با بیان اینکه ما جزو ۵ کشوری هستیم که از نظر پتانسیل گردشگری در اوج قرار داریم، افزود:در بهره برداری از داشته هایمان در برخی از آمارها بسیار بالا هستیم و در برخی دیگر نه، تا جایی که باید بگویم به اندازه ای که پتانسیل داریم نتوانسته ایم کار کنیم.

وی با تاکید بر اینکه توجه به حوزه گردشگری یکی اولویت های شهرداری تهران است، خاطرنشان کرد: به همین دلیل امروز باید در این خصوص کار ارتباطی کنیم، به طوری که یکی از کارهای ارتباطی برای تقویت قطب گردشگری تهران اعلام فراخوان برای نخبگان است.

گیل آبادی تاکید کرد: در خصوص پتانسیل گردشگری و توان شهرگردی هنری که تهران دارد، باید بگویم که این کلانشهر می تواند به عنوان حوزه بزرگی در فضای تاریخی اجتماعی شناخته شود، از این رو توجه به گردشگری در پایتخت را در اولویت کارهای خود قرار می دهیم.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه های همایش طهران ۲۳۰ این بود که مردم در جریان قصه های شهر خود قرار بگیرند، بیان کرد: در سنجشی که در بوستان گفتگو انجام دادیم، نشان داده شد که یکی از جذاب ترین آیتم های مطرح شده بیان قصه شهر بوده است.

رییس مرکز ارتباطات وامور بین الملل شهرداری تهران ادامه داد: بنابراین تصمیم گرفتیم مردم را با پیشینه شهر بیشتر آشنا کنیم و به دنبال محملی بگردیم که مردم با هویت خود آشنا شوند.

گیل آبادی با یادآوری اینکه تهران یکی از پایتخت های دیرینه کشور است که قصه های متنوعی از امروز و دیروز خود دارد، بیان کرد: با شهری مواجه هستیم که علاوه بر اینکه یکی از پایتخت های کهن ایران است بیش از ۲۰۰ سال است که به عنوان پایتخت شناخته می شود، از همین رو قصه های متعددی دارد، در واقع باید بگویم فرهنگ ۷ هزار ساله اش قصه های بسیاری دارد.

رییس مرکز ارتباطات و اموربین الملل شهرداری تهران با ابراز تاسف از اینکه امروز بیش از ده هزار نفر از پدران و مادران شهدا فوت شده اند و قصه های آنها نیز مدفون شده است، گفت: این قصه ها در حالی شنیده نشده اند که می توانستند هویت این شهر را بازنمایی کنند، از همین رو سعی خواهیم کرد در محله های مختلف قصه های شهر را راه اندازی کنیم و به همین دلیل از حوزه های فرهنگی و اجتماعی کمک گرفته ایم تا مردم را با هویتشان آشنا کنیم.

گیل آبادی با بیان اینکه مراسم طهران ۲۳۰ با مشارکت مناطق ۶، ۱۱، ۱۲، ۱۶ ، ۱۷ و سازمان فناوری اطلاعات برگزار می شود ، گفت: این یک کارگروهی خوب بین سازمانی است که در نظرداریم این اقدام را به کل شهر توسعه دهیم تا شهروندان با هویت خودشان آشنا شوند، به همین منظور برای بازخوانی خاطرات ۲۳۰ ساله پایتخت ایران در ۱۳ مردادماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در میدان مشق با حضور مردم قصه های شهر را یک بار دیگر در حلقه مودت تهران مرور می کنیم تا شهروندان هویت گمشده شان را پیدا کنند.

وی با ابراز ناراحتی از اینکه تهران استادانی همچون مرتضی احمدی، مرشد ترابی ، سعدی افشار و سایر گنجینه های فرهنگی را داشته که متاسفانه امروز آنها را از دست داده ایم، گفت: صدها بار به مراجع فرهنگی داد زدیم که این گنجینه ها را دریابید، به طور مثال درباره سعدی افشار که گنجینه تاریخ شفاهی بود بارها گفتیم که تاریخ شفاهی اش را استخراج کنند اما کسی به حرفمان گوش نداد.

گیل آبادی با بیان اینکه طهران ۲۳۰ که قرار است در میدان مشق برگزار شود برنامه ای شاد و مفرح است، ادامه داد: به طوری که مردم هم می توانند در کنسرت ها و سیاه بازی ها شرکت کنند و هم اطلاعات و قصه های تهران را بشنوند، به همین دلیل در نظر داریم شهروندان را در حلقه مودت با قصه های شهرمان آشنا کنیم.

رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه همه دوست داریم از هویت سرزمین مان باخبر شویم، ادامه داد: تهران پر از گنجینه های تاریخی است و نقاط ارزشمند تاریخی اجتماعی همچون گذر لوتی صالح، مرشد چلویی ، دروازه دولاب و... دارد که نباید اینها را فراموش کنیم.

وی با تاکید بر اینکه حکمت درکوچه پس کوچه های تهران است و برای اینکه امروز با یکدیگر مهربان باشیم باید حکمت را کشف و به آن تاسی جوییم تا آینده مان را به خوبی رقم بزنیم، خاطرنشان کرد: وقتی خودمان را گم می کنیم که قصه های شهرمان را گم کنیم، پس از همین رو می گویم تهران شهر بزرگی است که پر از قصه است، به طوری که در واقع یک موزه بزرگی است که باید به خاطر آیندگانمان به آن ارج نهیم، از همین رو شهرداری تهران در تلاش است حلقه مودتی درست کند که آیندگان مهرو مودت را از ما به ارث ببرند . پس بیایم کمک کنیم تا همگی مشی مهربانی داشته باشیم.
کد مطلب: 6809